Un bărbat a ameninţat, prin apel la 112, că pune o bombă la Galleria Mall Arad. Ce s-a întâmplat după

Elena Avramescu 29.11.2021, 17:52
Un bărbat a ameninţat, prin apel la 112, că pune o bombă la Galleria Mall Arad. Ce s-a întâmplat după

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de azi, când un bărbat a ameninţat căva pune o bombă la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad. A făcut acest lucru deoarece a fost refuzat la ghişeu pe motiv că nu are certificatul verde, astfel că a fost ridicat de către poliţişti pentru audieri, după care a fost internat la psihiatrie.

Un bărbat a ameninţat că pune o bombă la Galleria Mall Arad

Incidentul s-a petrecut la Galleria Mall Arad, acolo unde funcţionează serviciul din subordinea municipalităţii, iar persoana care a sunat la 112 pentru a ameninţa că pune bombă este bărbatul refuzat la ghişeu.

Am fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112, de un bărbat de 31 de ani din Arad, despre faptul că are nemulţumiri privind eliberarea unei cărţi de identitate, motiv pentru care ar fi ameninţat angajaţii Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor al municipiului Arad, aflat în incinta unui centru comercial, cu faptul ca le da foc şi le va pune o bombă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi precum şi echipa pirotehnică din cadrul S.R.I. Timiş, totodată fiind luate măsuri de evacuare şi asigurarea locului faptei. Ulterior, bărbatul a părăsit incinta centrului comercial, el fiind identificat de poliţişti pe raza judeţului Timiş, a notat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Livia Pescar.

Un barbat a amenintat ca pune o bomba la Galleria Mall Arad
Galleria Mall Arad

După această ispravă, suspectul a fost amendat cu 1.000 de lei, după care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Timişoara.

Galleria Mall Arad nu mai funcţionează ca centru comercial de câţiva ani, însă aici sunt deschise ghişee ale autorităţilor, pentru cărţi de identitate, paşapoarte sau permise de conducere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...