Umilință supremă pentru Cătălin Moroșanu! Cum a reacționat când a fost luat drept hoț de bagaje în Italia

Marian Cărăvan 25.08.2020, 10:50
Umilință supremă pentru Cătălin Moroșanu! Cum a reacționat când a fost luat drept hoț de bagaje în Italia

Cunoscutul luptător K1 Cătălin Moroșanu, în prezent consilier județean la Iași, a trăit un moment umilitor în urmă cu câțiva ani, în Italia, când a fost luat drept hoț de bagaje. Acesta a dezvăluit ce s-a întâmplat când s-a deplasat în Peninsulă.

Umilință supremă pentru Cătălin Moroșanu

Nici prin gând nu-i trecea lui Cătălin Moroșanu că avea să îndure o astfel de umilință, într-una din deplasările sale în străinătate. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, pe când luptătorul s-a deplasat în Italia ca sportiv. Doar că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Poate și din cauza staturii sale, Cătălin Moroșanu a fost confundat cu un hoț de bagaje, atunci când a intrat cu antrenorul său în vestiar. Sportivul a povestit ce i s-a întâmplat și cum au reacționat celelalte persoane din vestiar.

„Am intrat cu antrenorul meu în vestiar și am început să vorbim. Erau mai multe națiuni acolo și, când ne-au văzut, s-au ferit de noi. Ziceai că avem COVID-19.

S-au speriat, credeau că le furam lucrurile din bagaje. Percepția europeanului este că românul este hoț. M-am simțit ca ultimul om. În viața mea nu m-am simțit mai prost”, a rememorat Cătălin Moroșanu, potrivit GSP.

Umilință supremă pentru Cătălin Moroșanu
Umilință supremă pentru Cătălin Moroșanu

Rămâne în politică, dar se mută la Galați

Aflat din 2012 în administrația județeană din Iași, cunoscutul sportiv vrea să aibă continuitate. Dar, acum se mută la Galați. Moroșanu deschide lista candidaților liberali pentru Consiliul Județean Galați.

În vârstă de 36 de ani, sportivul intră în competiția electorală la rugămințile unui vechi prieten, senatorul George Stângă. Totodată, a spus că a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi, pentru că la CJ Iaşi nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet- dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean”, a declarat Cătălin Moroșanu, la momentul anunțării candidaturii.

Urmăriți Impact.ro și pe