Umilință pentru William și Kate. Tocmai s-a aflat, toată Marea Britanie vorbește despre asta

Badea Violeta 24.06.2023, 13:42

Umilință supremă pentru Prințul William și partenera sa de viață, Kate Middleton. De curând, un membru al Familiei Regale i-a depășit pe cei doi la capitolul popularitate. Despre cine este vorba, vei afla din rândurile de mai jos!

Cine este cel mai popular membru al Familiei Regale? Nu, nu este vorba despre Regele Charles al III-lea

Cel mai nou sondaj YouGov arată că Prințesa Anne este cel mai popular membru al Familiei Regale. Aceasta a reușit să-i devanseze chiar și pe Prințul și pe Prințesa de Wales.

Potrivit analizei, Prințesa Regală are o favorabilitate netă de +60, ceea ce o face cea mai cunoscută dintre membrii Familiei Regale.
În vârstă de 72 de ani, Prințesa Anne este descrisă ca fiind extrem de ambițioasă și muncitoare. An de an, aceasta se implică în diferite proiecte și își planifică numeroase evenimente la care participă.

În cel mai recent sondaj YouGov, un total de 72% dintre oameni au o părere bună despre Anne , față de doar 15% care au o părere negativă despre fiica Reginei Elisabeta a-II-a.

Citește și Ce meserie are Prințul William, de fapt. Din ce face bani. Detaliul mai puțin cunoscut!

Prințesa Anne
Prințesa Anne

Cine s-a clasat pe locul doi

Pe locul doi în acest clasament s-a clasat, fără nicio surpriză, soția Prințului William, Kate Middleton, care este extrem de apreciată de britanici și nu numai.

În sondaj, favorabilitatea netă a acesteia a crescut cu cinci puncte după încoronare, ajungând la +59 de la +54 în aprilie. Favorabilitatea Prințului Willam a crescut, de asemenea, în urma ceremoniei, ajungând la +57, o creștere de cinci puncte față de începutul anului.

Aproximativ trei sferturi dintre britanici, adică 75 la sută, au o părere bună despre fiul cel mare al Regelui Charles al III-lea, mai arată sondajele.

În schimb, popularitatea tatălui lui William pare să fi scăzut ușor de când a devenit monarh, în luna septembrie a anului trecut. Șase din zece, adică 62%, au o părere bună despre suveran, favorabilitatea netă a acestuia fiind de +32, mai mică decât atunci când a urcat pe tron, când era de +48, dar mai mare față de aprilie, când era de doar +26.

Regina Camilla este următoarea clasată, favorabilitatea ei scăzând la +4, o scădere de cinci puncte față de aprilie, însă este o îmbunătățire față de momentul în care YouGov a început să înregistreze popularitatea ei, în 2011, când a fost de -15.

Deloc surprinzător, popularitatea lui Meghan Markle a scăzut, la fel și cea a lui Harry. Cea a ducesei de Sussex fiind cea mai scăzută din 2017 încoace.

Citește și „Nu are respect” pentru Kate. Prințul William, pus la zid de internauți pentru un gest deplasat în văzul tuturor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...