Umilință pentru Victor Slav și Cătălin Botezatu! Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi

Redacția IMPACT 13.03.2020, 17:36
Umilință pentru Victor Slav și Cătălin Botezatu! Ce a dezvăluit Bianca Drăgușanu despre Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează oficial un cuplu, de ceva zile. Totuți, Bianca nu pare să sufere prea mult. Ce urmează să se întâmple în viața vedetei?

Bianca Drăgușanu, un nou capitol

Blonda a spus mai multe lucruri despre fostul ei soț, de care s-a despărțit la notar, marți, 10 martie, în urma unui mic scandal. Bianca Drăgușanu a povestit despre infidelitatea soțului ei, mai precis despre faptul că acesta a avut mai multe aventuri în timpul mariajului lor.

Foto: Facebook/ Bianca Drăgușanu
Foto: Facebook/ Bianca Drăgușanu

„A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi, eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, a povestit vedeta pentru publicația wowbiz.ro.

Referitor la Alex Bodi, aceasta a mai transmis că pe el l-a iubit poate cel mai mult, comparativ cu relațiile pe care le-a avut în trecut.

„După divorț, mă simt un om liber. Am îndurat prea mult și nu a fost vina lui, consider că eu sunt principal vinovată. Am crezut că pot schimba un om, dar, din păcate, nu a fost deloc așa. De aceea, îl anunț că eu am renunțat la lupta asta! Gata! L-am iubit, poate cel mai mult în viața asta, însă, s-a terminat! Îmi voi deschide inima pentru altcineva!”, a mai precizat vedeta.

Bianca Drăgușanu este oficial, acum, o femeie liberă în contextul în care a divorțat oficial și se poate gândi la viitorul ei. Ea are planuri mari și susține că ar vrea destul de curând chiar să se mărite, în situația în care va apărea un partener care îi va apărea în cale.

„Poate părea surprinzător, însă am de gând să mă căsătoresc curând! Sunt dispusă să îmbrac rochia de mireasă cu bărbatul care va intra în viața mea. Deocamdată, voi fi mireasă doar prin prezentarea rochiilor de mireasă de la atelierul meu, dar cine știe ce se va întâmpla în curând! Sunt optimistă! Un capitol s-a încheiat, de acum, începe altul”, a mai povestit Bianca la wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe