Ultimul salariu pe care Helmut Duckadam l-a încasat la FCSB. A făcut mărturisirea înainte să-și dea demisia

Marian Cărăvan 15.06.2020, 14:16

Ape tulburi la FCSB, după ce Helmut Duckadam a demisionat din funcția de director de imagine al vicecampioanei. S-a întâmplat chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj, pierdut de roș-albaștri cu 1-0.

Helmut Duckadam a simțit că nu mai e dorit la FCSB

Fostul portar Helmut Duckadam a renunţat, duminică, la funcţia de director de imagine al FCSB. „Eroul de la Sevilla” a simțit că se întâmplă ceva și că nu mai este dorit. Așa că după o colaborare de 10 ani cu Gigi Becali a decis că e momentul să plece el, decât să aștepte să fie dat afară.

„A fost frumos! După multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ţi înaintezi demisia, când simţi că nu mai eşti dorit, decât să aştepţi momentul când vei fi dat afară. Au fost momente dificile, dar şi foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă mea! Îi mulţumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi şi îl asigur că voi rămâne acelaşi om serios şi loial. Doresc mult succes echipei, şi-mi doresc, că în acest an să câştige un trofeu!”, a scris Helmut Duckadam pe Facebook.

Duckadam avea un salariu modest la FCSB

Înainte de a lua decizia să demisioneze, Helmut Duckadam și-a făcut public salariul pe care ajunsese să-l câștige la FCSB. Gigi Becali îi diminuase atât de mult salariul, încât fostul portar ajunsese să câștige 2.000 de lei.

„Acum doresc să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali și vezi Doamne doar din acest motiv tot susțin eu că FCSB este Steaua adevărată. Nu este adevărat! Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78%, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună. Încerc să îi fac imagine Stelei cât pot eu de bine. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali. Mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu”, a povestit Helmut Duckadam, citează sport.ro.

Gigi Becali „s-a scos repede” și a spus că el nu l-a împins pe Duckadam să-și dea demisia.

„Pe mine nu mă interesa niciodată Helmut Duckadam, mă interesa omul Helmut Duckadam. Nu ca legendă l-am avut la Steaua. Imi plăcea de omul Duckadam, caracterul lui. În rest, ca legendă, nu… Nu ca legendă am avut relaţia pe care am avut-o. Am avut-o ca om, caracterul lui. Eu dictez la club, dar nu pot să dictez la oameni”, a declarat Gigi Becali.

Helmut Duckadam a colaborat cu Gigi Becali din 2010.

Urmăriți Impact.ro și pe