Cum a fost umilit Helmuth Duckadam de Gigi Becali. Eroul de la Sevilla a spus de ce a rămas la FCSB

Andrei Cezar 26.05.2020, 20:55

Helmuth Duckadam a lămurit problema banilor pe care îi primește de la Gigi Becali, după ce fostul său coleg, Adrian Bumbescu, l-a acuzat că atacă CSA Steaua doar pentru a justifica sumele primite de la finanțatorului FCSB. Salariul cu care a rămas ”eroul de la Sevilla”, după tăierile de venituri, este extrem de mic în comparație cu sumele vehiculate în spațiul public.

Helmuth Duckadam dă cărțile pe față: de ce a rămas la FCSB

Preșdintele de imagine al celor de la FCSB a vorbit deschis despre veniturile pe care le obține de pe urma funcției pe care o ocupă la echipa roș-albastră. Tăierile drastice de salarii anunțate de Gigi Becali l-au afectat inclusiv pe Helmuth Duckadam, care mai rămâne în buzunar cu doar 2.000 de lei.

„Acum doresc sa lamuresc si treaba asta cu banii pe care eu ii primesc de la Gigi Becali si vezi Doamne doar din acest motiv tot sustin eu ca FCSB este Steaua adevarata. Nu este adevarat! Eu consider si cu bani, dar si fara bani ca FCSB este continuatoarea generatiei Steaua ’86.

O echipa facuta in 2017 nu are cum sa fie Steaua adevarata. Hai sa fim seriosi! Unde era Armata in 2002-2003 atunci cand Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment?”, a spus Duckadam la Prosport LIVE.

Eroul de la Sevilla spune că nu dorește decât să facă o imagine cât mai bună echipei.

„Eu sunt convins ca foarte multi oameni considera ca eu castig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Vreau sa va anunt ca mi-a fost taiat salariul cu 78%, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe luna. Incerc sa ii fac imagine Stelei cat pot eu de bine. Astia sunt banii pe care ii primesc de la Gigi Becali, iar multi oameni cred ca eu incasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu”, a adaugat acesta.

Cum a fost umilit Helmuth Duckadam de Gigi Becali. Eroul de la Sevilla a spus de ce a rămas la FCSB
Cum a fost umilit Helmuth Duckadam de Gigi Becali. Eroul de la Sevilla a spus de ce a rămas la FCSB

Primește pensie de la MAI

În plus față de banii pe care îi câștigă la FCSB, fostul mare portar al Stelei mai are o pensie de la Ministerul de Interne, de 1.800 de lei, pentru perioada în care a lucrat la vamă.

„Bumbescu rămâne în continuare prietenul meu. Știe el ceva în legătură cu pensia mea, dar nu este vorba despre pensie de la Armată. Eu am avut treabă cu Armata doar trei ani, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale. Eu primesc 1.800 de lei pensie de la Ministerul de Interne pentru că am lucrat la vamă.

Helmuth Duckadam (60 de ani) a rămas în istoria fotbalului după ce a apărat patru lovituri de departajare consecutive, în finala de vis contra Barcelonei. La scurt timp după cea mai mare performanță a fotbalului românesc, pentru ”Eroul de la Sevilla„ a început calvarul. A suferit o accidentare la brațul drept, motiv pentru care a trebuit să se opereze de mai multe ori. Ultima intervenție chirurgicală a avut loc în anul 2012, la Spitalul Floreasca din Capitală.

În 2002 fostul portar al Stelei a fost nevoit să-și vândă perechea de mănuși cu care a intrat în Cartea Recordurilor, cu suma de 3.000 de dolari cu scopul de a face rost de bani. Mănușile au fost cumpărate de un arădean stabilit în Canada.

Anul trecut bărbatul declara într-un interviu pentru telekomsport.ro că valoarea acestora a ajuns la aproximativ 200.000 de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe