Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu. Ce făcea pentru bani, chiar dacă își punea sănătatea în pericol

Nicu Stan 02.04.2021, 09:03
Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu. Ce făcea pentru bani, chiar dacă își punea sănătatea în pericol

Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu. Ce făcea pentru bani, chiar dacă își punea sănătatea în pericol. Artistul făcea orice sacrificiu pentru familia lui.

Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Cine îl ferea pe artist de toate necazurile

Ultimul interviu cu Nelu Ploieșteanu este cutremurător și a fost acordat de artist pentru playtech.ro. Artistul a povestit ce făcea pentru bani, chiar dacă își punea sănătatea în pericol. De asemenea, Nelu Ploișteanu a vorbit despre fiul său care a murit. Artistul credea din tot sufletul că Mihăiță îl veghează de acolo de sus.

Astfel, când artistul se află la necaz, brusc se întâmplă o minune. Chiar și medicii cardiologi au ridicat neputincioși din umeri după ce au văzut ultimele analize ale artistului. Acestea erau perfecte.

Nelu Ploiesteanu a fost rapus de coronavirus
Nelu Ploiesteanu a fost rapus de coronavirus

Nelu Ploișteanu suferise un preinfarct

”În urmă cu opt ani am suferit un preinfarct, mi s-a spus atunci că mi s-a sucit o venă. Iată însă că, la ultimele analize, nu mi-au mai găsit nimic, mi-au anulat și tot tratamentul. A fost o vindecare miraculoasă, fiul meu mă veghează din Cer!”,  spunea Nelu Ploieșteanu în luna decembrie a anului trecut.

Față de alți artiști, Nelu Ploieșteanu s-a descurcat binișor anul trecut, an aprope întreg ocupat de panedemia de coronavirus. A cântat la terasa unui mic restaurant din Slănic și a mai participat la câte un chef privat, în ciuda riscului de a se fi infectat cu virusul ucigaș. Trebuia să cânte, pentru că alt venit nu avea.

Unde a cântat Nelu Ploieșteanu în timpul pandemiei

 ”Am noroc că la Slănic nu-s atâtea cazuri de coronavirus, lumea nu umblă cu mască, mai vin turiștii la masă, e bine, mai câștigăm un bănuț. O să cânt acolo și de Sf. Vasile, iar de Revelion am mici petreceri de familie, îmi iau acordeonul și mai fac o cântare, pe la prieteni”, mai spunea Nelu Ploișteanu la sfârțitul anului trecut.

Cel mai mare foc al artistului a fost moartea băiatului său Mihăiță la doar 32 de ani.

Nelu Ploișteanu își visa mereu băiatul

”Fiul meu este înmormântat la Cimitirul Străulești 2, în fiecare zi merge cineva din familie să-i ducă flori, are mereu candela aprinsă. Iar acum, de Sărbători, i-am pus brăduț și jucării. Acolo e raiul pe pământ, acolo mă simt bine, lângă el! Au trecut doi ani, dar ne este foarte dor de Mihăiță, și mie și soției.

Nu există cuvânt în lumea asta care să exprime durerea părinților care își pierd copilul. Dar el este mereu lângă noi, la necaz. Ne apare și în vis, îl visăm și vesel și trist”, mai povestea Nelu Ploieșteanu. Nelu Ploișteanu a decedat în dimineața zilei de 2 aprilie, în spital, după ce ajunsese acolo în stare gravă din cauza infecției cu virusul ugigaș.