Ultima postare a lui Costin Mărculescu pe Facebook. S-a întâmplat acum două săptămâni

Rădulescu Valentin 11.06.2020, 19:19

Costin Mărculescu s-a stins din viață la vârsta de 50. Acesta a fost găsit de către pompieri și polițiști în stare de putrefacție. Primele informații au apărut după ce autoritățile au luat legătura cu jurnaliștii de la Xtra Night Show. Din informațiile apărute se pare că actorul nu a avut o viață prea bună în ultimii ani, dar totuși ținea la prietenii lui. Care a fost ultimul mesaj postat de acesta pe Facebook.

Care a fost ultima postare pe Facebook a lui Costin Mărculescu?

Ultima apariție a actorului pe rețelele de socializare a fost făcute în urmă cu două săptămâni, respectiv pe data de 27 mai. Cu ocazia zilei de naștere a unui prieten foarte bun, Costin Mărculescu a ținut să îi facă o urare. De atunci până la momentul morții sale, actorul nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. Costin Mărculescu a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi fără suflare de către pompieri și polițiști. Totul s-a aflat după ce un vecin a anunțat autoritățile pentru că nu mai răspundea la ușă și la telefon.

„Astăzi, 27 mai, este ziua de naștere a bunului meu prieten Doru Calangiu care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie, iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ, să fii sănătos și iubit!!!”, este ultimul mesaj postat de actor pe rețelele de socializare.

Ultima postare a lui Costin Mărculescu pe Facebook. S-a întâmplat acum două săptămâni
Ultima postare a lui Costin Mărculescu pe Facebook. S-a întâmplat acum două săptămâni

Când va fi înmormântat actorul?

Trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus la cimitirul „Sfântul Gheorghe Nou” în ziua de sâmbătă, atunci când apropiații îi vor spune rămas bun. Din informațiile de la INML se pare că actorul a murit în urma unui infarct și se așteaptă rezultatul testelor toxicologice. Totodată, Costin Mărculesu a mărturisit în urmă cu ceva timp că cel mai mare regret al său a fost că nu are copii.

Costin Mărculescu se afla la vârsta de 50 de ani și a fost născut la data de 29 iunie 1969 la Craiova. Acesta a debutat în televiziune în anul 1984 pe când avea vârsta de 15 ani, atunci și-a făcut apariția în două piese TV „Misiune specială„ și „Ecaterina Teodoroiu”. Totodată, în anul 1985 a deputat în Cinematografie prin „ Al patrulea gard lângă debarcader”, iar în anul 1986 a avut șansa să joace în cel mai distribuit film românesc din istorie, „Liceenii”, acolo unde a jucat alături de Ștefan Bănică Jr.