Mihai Mitoșeru a dat cărțile pe față! Mesajul crunt după moartea lui Costin Mărculescu

Iancu Andreea / 11.06.2020, 17:46

A fost un prieten apropiat al lui Costin Mărculescu, însă Mihai Mitoșeru a decis să facă declarații acide la adresa regratatului actor. Vedeta mărturisește care este de fapt situația prietenilor lui Mărculescu. Mesajul lui Mihai este unul neașteptat.

Ce s-a întâmplat cu prietenii lui Costin Mărculescu

Vestea decesului lui Costin i-a luat prin surprindere pe toți. Fostul actor a fost găsit fără suflare, în cada din propriul apartament. Astfel, mulți au început să își pună întrebări cu privire la apropiații artistului. De vreme ce Mărculescu a fost găsit într-o stare degradată, mulți s-au gândit că nimeni nu l-a căutat pe actor.

Mihai Mitoșeru obișnuia să îi fie prieten apropiat. Acesta a făcut dezvăluiri cu privire la perioada recentă din viața lui Mărculescu. Prezentatorul este de părere că amicul său trecea printr-o depresie grea. De asemenea, Mitoșeru consideră că fostul actor era extrem de afectat pentru că pierduse totul.

Mihai declară că Mărculescu nu mai era omul pe care toți îl cunoșteau. Prezentatorul mărturisește că fostul său amic s-a îndepărtat de toți cei apropiați. Pe de altă parte, Mihai este încă răvășit de noile vești. Mitoșeru credea că totul este o glumă atunci când a aflat vestea.

Mie încă îmi e greu să accept, să cred că e adevărat. Am primit un mesaj pe la 12 și ceva, de la Mara Bănică. Inițial am crezut că e o glumă. Am primit apoi de la Lizeta, de la Oana Roman… Nu pot să cred! 51 de ani. Tânăr!, a spus Mitoșeru, la o emisiune TV.

Costin Mărculescu suferea de depresie, conform spuselor lui Mitoșeru
Costin Mărculescu suferea de depresie, conform spuselor lui Mitoșeru

Costin Mărculescu, de nerecunoscut

Totodată, Mihai Mitoșeru susține că nu înțelege comportamentul fostului actor. Prezentatorul consideră că ar putea fi vorba despre o depresie.

Niciodată nu am înțeles eu de ce a pierdut el tot. Sau de ce a lăsat totul pe numele altcuiva. El nu a putut să meargă mai departe după ce a pierdut tot. Cu siguranță a intrat într-o depresie.

De asemenea, Mitoșeru a dezvăluit că în perioada izolării, prietenul său avea un comportament ciudat. Costin Mărculescu a ales să se distanțeze de prieteni, era irascibil și nu mai era la fel de glumeț. 

Era un video call cu gașca. Aveam mai mulți prieteni și intram cu gașca… cu Mara Bănică, Oana și Viorel Lis și Mărculescu. Când îl sunam, răspundea imediat. Și l-am sunat trei zile și nu răspundea. Acum o lună, l-am sunat și ne vorbea urât. Chestia asta cu prietenii n-au fost lângă el… Tu fugi de prieteni, prietenii nu pot să te țină cu forța. Eu când am probleme, vreau să fiu singur și să nu răspund la telefon. El cu siguranță era în depresie, a mai spus Mitoșeru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI