Clipe de coșmar pentru Jaqueline Cristian. Jucătoarea din România s-a accidentat și a ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile

Sorin Barbu 22.02.2022, 16:02

Jaqueline Cristian trece printr-un moment foarte greu. Jucătoarea din România s-a accidentat la genunchi și a părăsit terenul într-un scaun cu rotile. Incidentul a avut loc în turul doi al turneului de la Doha, în partida cu rusoaica Daria Kasatkina.

Jaqueline Cristian a abandonat în turul doi la Doha

Ghinion teribil pentru Jaqueline Cristian. Jucătoarea din România a călcat greșit și a fost nevoită să abandoneze în turul doi al turneului de la Doha. Sportiva a chemat medicii pe teren la partida cu Daria Kasatkina, o sportivă de 24 de ani aflată pe locul 28 WTA, într-un moment în care scorul îi era favorabil: 6-2, 2-2.

Jaqueline se plângea de dureri și după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale s-a întors pe teren având un bandaj la genunchiul piciorului drept. A încercat să continue partida, dar s-a prăbușit, din cauza durerilor foarte mari. A fost momentul în care a fost foarte clar că sportiva din România nu mai poate continua partida.

Organizatorii au realizat că jucătoarea nu se poate deplasa și i-au adus un scaun cu rotile cu ajutorul căruia a părăsit arena.

În următoarea fază a competiției, Daria Kasatkina va juca împotriva câștigătoarei meciului Viktorija Golubic – Iga Swiatek.

Jaqueline Cristian era singura sportivă din România care se mai afla în competiție la Doha. Simona Halep a fost învinsă de Caroline Garcia, Irina Begu a fost eliminată de cehoaica Petra Kvitova, iar Sorana Cîrstea a fost învinsă de jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, a cincea favorită, cu 7-6 (4), 6-1.

Succesul ei din primul tur a fost lăudat de Cristian Tudor Popescu, într-o postare pe Facebook.

„La sfârșitul zilei, a venit și o victorie. Jaqueline Cristian a eliminat-o în două seturi, 6-4, 6-3, pe redutabila Elena Rybakina, favorita 11 a turneului. Un joc plin de elan, de dinamism, a arătat Draqueline, cu servicii excelente, nu numai primul, dar și al doilea, cu un „kick” intens, deranjant chiar și pentru înalta Elena.

În momentele importante a fost curajoasă, încercând și reușind să facă ea punctul, nu să joace pe mâna Rybakinei. Jaqueline are șanse în turul 2, unde va întâlni altă rusoaică, pe Daria Kasatkina”, a scris jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe