Simona Halep, analiză dură după ce a fost eliminată în primul tur la Doha. „Am jucat destul de slab”. Ce spune despre numirea unui nou antrenor

Sorin Barbu 22.02.2022, 15:15

Simona Halep a terminat rapid aventura de la Doha unde a fost eliminată încă din primul tur și s-a întors acasă. La aeroport a vorbit cu jurnaliștii și a încercat o analiză sinceră. A recunoscut că nu a jucat prea bine și a spus că a început deja să caute un antrenor. Din păcate, nu poate lucra din nou cu Darren Cahill.

Simona Halep, analiză sinceră după turneele de la Dubai și Doha

Simona Halep a jucat foarte bine în turneul de la Dubai și părea că va câștiga trofeul a treia oară, după succesele din 2015 și 2020. Duelul din semifinală, început cu un succes în primul set, s-a transformat într-un coșmar. Jelena Ostapenko a început să returneze tot mai tare și tot mai variat, câștigând partida. Dar problema cea mare a fost setul decisiv, pe care Halep l-a pierdut la zero.

Cu moralul la pământ, Halep a sperat că își poate ridica nivelul de joc la Doha, la un turneu cu premii totale de 2,3 milioane de dolari. Lucrurile nu au stat deloc așa, iar jucătoarea din Constanța a pierdut încă din primul tur în duelul cu Caroline Garcia.

„Eu consider că mereu se poate mai mult, așa gândesc zi de zi. Am jucat destul de slab, nu am simțit prea bine mingea pentru că a fost un vânt puternic, dar și ea a fost foarte agresivă. Așa s-a terminat.

Aș fi fost mai supărată, dar și acum sunt, trebuie să văd ce pot face împotriva acestor jucătoare, care lovesc foarte puternic. O să joc turneele pe care le joc mereu, am clasament bun încă”, a transmis Simona Halep.

Cristian Tudor Popescu a criticat-o dur pe Halep pentru prestația din cele două turnee, iar fanii i-au reproșat că toată această cădere este cauzată de faptul că și-a concediat antrenorii: Daniel Dobre și Adrian Marcu au fost dați afară după partida pierdută  în „optimile” Australian Open.

„Tot timpul am spus că antrenorul e foarte important, dar acum nu am un plan, dar cu siguranță o să apară un antrenor, pentru că e greu la acest nivel să fii singură. Nu trebuie să așteptați, nu e un lucru vital.

O să vină ziua în care îmi iau antrenor, vreau să-l aleg pe feeling. Darren (n.r. Darren Cahill) are o jucătoare acum, nu se pune problema”, a spus Simona Halep.

Jucătoarea din Constanța va rămâne în țară câteva zile, iar de pe data de 9 martie va participa la turneul de la Indian Wells.

Urmăriți Impact.ro și pe