Ultima mutare de la Antena 1 în speranța că va bate Pro TV-ul. Ce se va vedea pe televizor de la ora 17.00

Ana Anitoiu 18.02.2023, 16:31
Ultima mutare de la Antena 1 în speranța că va bate Pro TV-ul. Ce se va vedea pe televizor de la ora 17.00

Antena 1 a făcut o mutare în speranța că va bate Pro TV-ul în clasamentul audiențelor. Modificarea va fi aplicată începând de săptămâna viitoare, când un program al televiziunii din trustul Intact se va întrece cu unul dintre cele mai puternice branduri ale concurenței. Iată ce se va vedea pe televizor de la ora 17.00.

Antena 1, mutare în speranța că va întrece Pro TV-ul

Știrile Observator de la Antena 1 nu vor mai fi difuzate de la ora 16:00, ci de la ora 17:00, intrând astfel în concurență directă cu unul dintre cele mai puternice „branduri” ale Pro TV – Știrile Pro TV, ce încep la aceeași oră.

În plus, reprezentanții Antenei 1 au transmis că vor să vină cu un nou concept pentru Observator, numit „România, acum”. Jurnalul va acoperi toate subiectele importante ale zilei și toate informațiile de interes general ale momentului: de la economie la sănătate, de la administrație la educație și de la politică la meteo.

„ Cei de acasă pot trimite comentarii legate de subiectele zilei și o parte dintre ele vor fi prezentate în direct, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1”, au anunțat reprezentanții Antenei 1.

Știrile Observator de la Antena 1 vor fi prezentate de Mihaela Călin și Florin Căruceru. Acestea au mai fost difuzate de la ora 17.00 şi anul trecut, după ce emisiunea „Acces Direct” a ieșit din grila postului și a fost mutată la Antena Stars.

Ultima mutare de la Antena 1 în speranța că va bate Pro TV-ul. Ce se va vedea pe televizor de la ora 17.00
Mihaela Călin și Florin Căruceru

Alte schimbări în grila Antenei 1

De asemenea, emisiunea „Nu te supăra, frate” iese din grila Antenei 1, iar postul de televiziune rămâne doar cu „Prețul cel bun”. Programul de după-amiază al Antenei 1 va arăta astfel: emisiunea „Mireasa”, cu Simona Gherghe, de la 14.00 la 16.00, apoi „Mireasa – Capriciile iubirii”, cu Gabriela Cristea, de la 16.00 la 17.00.

Ulterior, vor intra pe post „Observator”, de la 17.00 la 18.00 și ulterior emisiunea „Preţul cel bun”, de la 18.00 la 19.00.

Emisiunea „Mireasa” va avea noutăți precum interviuri atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show.

Gabriela Cristea va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul emisiunii matrimoniale şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Gazdei show-ului i se vor alătura în platou specialişti în relaţiile de cuplu şi vedete din show-biz-ul românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...