Ultima dorință a lui Costin Mărculescu va fi îndeplinită. Promisiunea celei mai bune prietene: „O să mă ocup”

Iancu Andreea 11.06.2020, 15:38

Costin Mărculescu avea planuri mari. Regretatul actor își dorea să dea o lovitură, care să îi asigure o stare financiară mai bună. Dorința lui Costin urma să capete formă în scurt timp, pe 29 iunie. Cu toate acestea, deși Mărculescu nu mai este printre noi, pare să aibă prieteni buni, care își doresc să ducă mai departe moștenirea fostului actor.

Mărculescu, dezvăluiri inedite despre culisele showbiz-ului

Vestea cutremurătoare a fost aflată în timpul emisiunii Xtra Night Show. Dan Capatos a fost cel care a dezvăluit, împreună cu reporterul Horațiu, decesul lui Costin Mărculescu. Bărbatul a fost găsit în propriul apartament, în cadă, într-o stare de degradare accentuată.

În ciuda faptului că a fost găsit singur în casă, Mărculescu are totuși apropiați, care își doresc să îi îndeplinească ultima dorință. Fostul actor urma să lanseze o carte, în data de 29 iunie. Acesta dedicase câte un capitol pentru fiecare prieten sau dușman din viața sa. Poveștile sale urmau să dea în vileag totul, fără perdea, așa cum ne-a obișnuit.

O bună prietenă a regretatului actor va duce la îndeplinire dorința lui Costin
O bună prietenă a regretatului actor va duce la îndeplinire dorința lui Costin

O carte ce va stârni vâlvă

Costin Mărculescu a creat un val de spaimă, cu privire la informațiile care ar apărea după lansarea cărții. Adevărurile lui Costin ar urma să descrie culisele emisiunilor și ale oamenilor care lasă să se vadă ceva la televizor, dar ascund detaliile din viața privată.

Mulți dintre cei care urmau să fie incluși în carte au reacționat. La momentul anunțului lui Mărculescu aceștia au amenințat cu instanța. Pe de altă parte, există și oameni dragi pentru fostul actor. Acesta avea o relație foarte bună cu Carmen Pleșa, care ar urma să apară într-un capitol din cartea lui Mărculescu.

Cu toate că ar urma să stârnească un val de discuții, Mara Bănică, amica lui Mărculescu, a declarat la XNS că se va ocupa personal ca dorința actorului să fie îndeplinită. Aceasta a mărturisit că știe despre subiectele tratate în carte și că aceasta va stârni vâlvă după publicare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...