Cum a fost umilit Costin Mărculescu la TV. Mesaje revoltătoare ale fostei soții

Redacția IMPACT 11.06.2020, 15:12

Vestea morții lui Costin Mărculescu a făcut înconjurul internetului. Publicațiile de profil rememorează acum mai multe episoade din trecutul actorului, care au fost mai mult sau mai puțin semnificative la acea vreme.

Ce spunea fosta soție a lui Costin Mărculescu într-o emisiune TV

Costin Mărculescu a fost intens dezbătută, deseori, în mai multe publicații și la mai multe posturi de televiziune. De această dată, publicația click.ro aduce în atenție un moment în care regretatul Costin Mărculescu, alături de soția sa de la acea vreme, Ella, au fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe Pro TV. Pe canapeaua din studio, cei doi și-au adus numai jigniri în noiembrie 2014 și s-au acuzat reciproc de infidelitate, hoție și escrocherie.

„Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule!”, spune Ella, fosta soție a lui Costin Mărculescu.

Certurile de ordin financiar s-au intensificat, de asemenea, ceea ce a dus la și mai multe neînțelegeri între cei doi, de-a lungul relației lor.

 „Să-ţi fie ruşine, nesimţitule! E un retard, aşa va muri, nu are nici un Dumnezeu. E un ratat şi aşa va rămâne. Pentru tine, Costin Mărculescu, nu am nici un pic de respect. Nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decât din emisuni. Mi-a furat treningul de acasă, aveam o sută de euro într-un buzunar”, a mai spus Ella, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Reamintim că actorul Costin Mărculescu a murit în noapte de miercuri spre joi. Corpul neînsuflețit al acestuia, care era în stare avansată de putrefacție a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se vedea în ce circumstanțe a decedat artistul. Apropiații susțin că actorul nu suferea de vreo boală cronică, deși fosta sa iubită spune că Mărculescu avea mai multe probleme la nivel cardiac.

Urmăriți Impact.ro și pe