Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, dezvăluită de colegul său Vasile Muraru. „Acolo a fost și rămâne locul lui” 

Alexandru Catalan, Ana Anitoiu 30.09.2022, 16:58
Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, dezvăluită de colegul său Vasile Muraru. „Acolo a fost și rămâne locul lui” 

Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, care a decedat joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, a fost dezvăluită pentru Impact.ro de colegul său de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din București, actorul Vasile Muraru.

Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel

Conform actorului Vasile Muraru, director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, din mai 2019, după ce Alexandru Arșinel a anunțat că renunță la această funcție, regretatul artist avea o dorință ce nu i s-a îndeplinit.

„Nu ne așteptam la un asemenea rol și ne doream să revină pe scenă. Asta își dorea și el, de altfel! Pe scenă, acolo a fost și rămâne locul lui!”, a spus actorul Vasile Muraru, pentru Impact.ro, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, acolo unde a fost dus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel, înainte de înmormântarea actorului, ce va avea loc la Cimitirul Bellu din București.

Ultima dorinta a lui Alexandru Arsinel, dezvaluita de colegul sau Vasile Muraru
Vasile Muraru si Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel, despre ce i-ar spune lui Dumnezeu

În urmă cu mai bine de jumătate de an, Alexandru Arșinel a dezvăluit ce i-ar spune lui Dumnezeu, după moarte. Actorul a dat de înțeles că a fost mulțumit de viața pe care a trăit-o.

Vezi și: Adio, Alexandru Arșinel! Regretatul actor, omagiat în cadrul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” Video exclusiv

„I-aș spune: Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta, și bună și rea și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un lucru nu m-au ajutat încă, și îți spun în fiecare zi:

Doamne, te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta, pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a spus Alexandru Arșinel, într-un interviu acordat lui Dan Negru.

Maarilena Arșinel, de care actorul s-a îndrăgostit în 1966, când a văzut-o pe o stradă din București, și cu care s-a căsătorit doi ani mai târziu, are doi fii cu regretatul artist. Femeia a suferit o paralizie după ce a căzut, s-a lovit la cap și a făcut un hematom ce i-a pus viața în pericol.

Urmăriți Impact.ro și pe