Tzancă Uraganu și Dan Diaconescu, văzuți împreună la o mega petrecere. Imagini de senzație cu cei doi

Badea Violeta 02.12.2021, 15:10

Tzancă Uraganu și Dan Diaconescu s-au întâlnit la un majorat. Manelistul a fost foarte încântat de prezența celebrului patron al postului de televiziune OTV la petrecere, așa că dedicațiile au curs pe bandă rulantă. De asemenea, el a ținut să se laude și pe rețelele de socializare cu „prietenul său” și a făcut un live. Imaginile au devenit virale pe internet!

Tzancă Uraganu a făcut show de zile mari pentru Dan Diaconescu

Tzancă Uraganu este recunoscut pentru atmosfera pe care o face la petreceri. Acesta se bucură de un succes uriaș și orice piesă pe care o scoate ajunge hit. Manelistul reușește să ajungă de fiecare dată în top fără prea mult efort. Nu de puține ori s-a întâmplat să ajungă pe locul 1 în trending pe YouTube cu melodiile lui.

Așa că nu este de mirare că este cunoscut de toată țara. De asemenea, Tzancă Uraganu a cântat și pentru nume extrem de cunoscute din România. Amintim că fostul patron al clubului Dinamo, Cristi Borcea, dar și cunoscutul  vlogger, Selly, au dansat și s-au distrat pe versurile cântate de manelist.

Acum a venit rândul lui Dan Diaconescu. Celebrul patron al postului OTV a participat la un majorat, iar Tzanca Uraganu a fost invitat să întrețină atmosfera. Imediat ce l-a zărit pe Dan Diaconescu, manelistul nu s-a ferit să-și arate admirația. Astfel, acesta ia făcut dedicații la foc automat.

„Ca să vadă tot județul, trăiască Diaconescu! La mulți ani, România! Dar tot nu s-a găsit Elodia!  La mulți ani, România! S-a terminat șmecheria!

Ca să vadă tot județul, trăiască Diaconescu, să vorbească și lumea că ai spart România!”, au fost cuvintele rostite de Tzancă Uraganu.

Dan Diaconescu si Tzanca Uraganu
Dan Diaconescu si Tzanca Uraganu

Ce propunere i-a făcut Tzancă Uraganu lui Dan Diaconescu

Spre finalul petrecerii, Tzancă Uraganu și Dan Diaconescu au schimbat și câteva vorbe. Manelistul a profitat de moment și a făcut un live în care apare alături de fondatorul OTV. La un moment dat, celebrul lăutar îi face lui Dan Diaconescu o propunere interesantă. Iată ce își dorește Tzancă Uraganu.

„Tzancă Uraganu: Vă salut dragi prieteni! În curând, la OTV, cea mai nouă emisiune, Tzancă Uraganu Show. Se ocupă domnul Dan Diaconescu de tot.
Dan Diaconescu: Nu ratați fiindcă nici nu știți ce pierdeți
Prieten Tzancă: În direct și în reluare
Tzancă Uraganu: Fiți pe fază!”, spune manelistul în spirit de glumă.

Sursă foto: Cancan.ro

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...