Deşi nu mai are voie să vorbească în public, Dan Diaconescu a găsit o soluţie să fenteze legea. Ce mesaj a transmis

Stan Filon, Alexandrina Toader 23.03.2021, 20:50
Deşi nu mai are voie să vorbească în public, Dan Diaconescu a găsit o soluţie să fenteze legea. Ce mesaj a transmis

Dan Diaconescu a găsit metoda prin care se poate adresa românilor, deși instanța i-a interzis acest drept pentru nu mai puțin de 10 ani! Ei bine, după ce a făcut cereri peste cereri la instanțele din România pentru a se putea exprima pe un post de televiziune sau radio, respinse pe bandă rulantă, Dan Diaconescu a găsit metoda salvatoare prin care se poate adresa fanilor săi! 

Dan Diaconescu a găsit o soluţie să fenteze legea

Dan Diaconescu se auto-intitulează ”Navanîi de România” într-o înregistrare de numai patru minute publicată pe platforma OpenSea.io. Înregistrarea se numește ”Vocea interzisă” și promite ”dezvăluiri în exclusivitate despre singurul univers în care îl puteți vedea pe Dan Diaconescu”. Înregistrarea este listată sub formă de NFT, iar NFT-ul este numit „Formularul X”.

Non Fungible Token (NFT) este un jeton de pe blockchain care este unic. Majoritatea NFT-uri fac parte din blockchainul Ethereum, care este o criptomonedă. Un NFT poate fi orice operă, de la muzică, desene, emisiune sau podcast. Practic, un NFT reprezintă o opera unică ce poate fi achiziționată la un anumit preț, stabilit de cel care îl creează și reglementat de piață. Oricine poate cumpăra un NFT, dar originalul îl poate deține o singură persoană.

Dan Diaconescu a gasit o solutie sa fenteze legea
Dan Diaconescu a gasit o solutie sa fenteze legea

A găsit modalitatea prin care să se adreseze fanilor săi

Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, a mărturisit tăticul OTV, Dan Diaconescu, pe pagina sa.

”Primeste inregistarea video completa de aproximativ 4 minute, prima inregistrare dupa 7 ani cu „Vocea interzisa” a lui Dan Diaconescu, Navalnîi din Romania. Dezvaluiri in exclusivitate despre singurul univers in care il puteti vedea pe Dan Diaconescu.

Doar una dintre cele 1918 copii contine un video in plus in care Dan Diaconescu dezvaluie un secret major al lui si doar acea persoana va detine in proprietate si va cunoaste acel secret.

Formularul „X” , NFT-ul unic, singurul NFT cu continut secret ce pastreaza informatia ce distruge granitele interzisului , acest secret criptat va avea un unic propietar, iar acel propietar poti fi tu! -Dan Diaconescu va oferi NFT–ul UNIC, dintre cele 1918 copii listate, castigatatorului, celui care va avea norocul sa aiba drept de propietate asupra senzationalului secret, personal, privind in ochi omul cu care isi imparte taina vietii sale”, se arată în descriptorul canalului său. În general NFT-urile sunt vândute, unele pentru sume imense, iar acest lucru s-ar putea întâmpla și cu NFT-ul lui Dan Diaconescu.