Tudor Chirilă pleacă de la Pro TV? E anunțul momentului, cu ce televiziune ar fi gata să semneze

Stan Filon 20.04.2022, 20:49
Tudor Chirilă pleacă de la Pro TV? E anunțul momentului, cu ce televiziune ar fi gata să semneze

Tudor Chirilă, copilul rebel al showbiz-ului românesc, se pare că nu prea mai are loc la masa juraților de la celebra emisiune „Vocea României”, după ce ar fi intrat într-un conflict cu o colegă de la emisiunea difuzată de Pro TV. Zvonurile din piață spuneau că artistul ar fi fost la cuțite cu Irina Rimes, iar producătorii ar fi vrut să se reorienteze și să renunțe la Chirilă. În aceste condiții, cântărețul se pare că este vânat de o altă televiziune rivală, care vrea să rupă gura târgului cu o nouă emisiune.

Pleacă Tudor Chirilă de la Pro TV?

Vorbim despre Kanal D, care a început să strângă ușor, dar sigur, din ce în ce mai multe vedete autohtone, odată cu creșterea ratingului. Românii se uită din ce în ce mai mult la televiziunea cu patroni turci, care atrage ca un magnet tot mai mulți telespectatori cu formate de emisiuni din ce în ce mai interesante.

Astfel, și actorul Tudor Chirilă ar fi fost căutat pentru niște discuții cu producători de la Kanal D, care par pregătiți să îi facă o ofertă tentantă cântărețului. Televiziunea vrea să dea lovitură pe piața din România cu un nou format de concurs de talente, cu care vrea să atace „Vocea României”, de la Pro TV, dar și „X Factor”, de la Antena 1.

Pleaca Tudor Chirila de la Pro TV
Pleaca Tudor Chirila de la Pro TV, la Kanal D?

„Vânat” de Kanal D

„Tudor Chirilă ar fi una dintre vedetele principale ale show-lui, care ar vrea să «dea pe spate» atât «Vocea României», de la Pro TV, cât și «X Factor», de la Antena 1”, au dezvăluit surse Kanal D pentru cancan.ro.

Kanal D a făcut pași importanți și a atras din ce în ce mai multe vedete. Prima a fost Teo Trandafir, în urmă cu câțiva ani, care face ratinguri foarte bune, deși pe același tronson se „bate” cu Cătălin Măruță, de la Pro TV. Au urmat Iinca Vandici  – care a făcut audiențe uriașe la „Bravo, ai stil!” – apoi Vivana Sposub, iar lovitura de început de an a fost cooptarea „Regelui revelioanelor”, așa cum este cunoscut Dan Negru.

În plus, Kanal D pregătește și un serial de comedie, care urmează să se lanseze în această toamnă. Printre actorii principali se numără Monica Anghel și Jojo, dar și mulți alți actori de comedie din România. Serialul se numește „Strada Speranței”, iar unul dintre scenariști ești Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului Divertis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...