Kanal D a pregătit lovitura pentru piața media. Nume cunoscute de toți românii vor apărea în noul proiect. Când începe

Badea Violeta 19.04.2022, 22:52

Unele dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră vor fi implicate într-un proiect la Kanal D, după ani buni în care au câștigat admirația și simpatia românilor de pretutindeni cu aparițiile lor. Fanii acestora le vor putea vedea pe micile ecrane, în curând, la televiziunea turcilor. Iată despre cine este vorba!

Kanal D, surpriză pentru telespectatori

Kanal D pregătește o surpriză uriașă fanilor fideli ai postului și nu numai. Aceștia vor putea urmări, în curând, un nou serial de comedie. Monica Anghel, Diana Dumitrescu și Cătălina Grama se numără printre vedetele care vor lua parte la proiect.

Numele noului serial de comedie este „Strada Speranței” și promite să aducă multe zâmbete pe chipurile românilor. Producția se va difuza din această toamnă, la Kanal D.

Totul a fost pus la cale de Toni Grecu și de alți patru scenariști. Proiectul este unul foarte ambiţios, cu o distribuţie absolut excepţională, formată din nume extrem de sonore, printre care îi menționăm pe Sorin Pârcălab, Andreea Doinea, Monica Anghel, Ovidiu Niculescu, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Claudiu Maier, Dragoș Mușat, Gicu Gojira, Irina Ștefan, Șerban Gomoi, Lia Sinchevici și Aristița Oprea.

„E un proiect foarte interesant și important pentru noi. În distribuție sunt cei mai buni actori pe rolurile respective. Nu a fost simplu să alegem dintr-o listă de peste 400 de actori care s-au înscris la casting.

Nici nu aș fi putut imagina o garnitură mai potrivită pentru această producție. Am încredere în ei, toți sunt profesioniști cu mare experiență în comedia TV.”, a declarat Toni Grecu, potrivit comunicatului oficial al celor de la Kanal D.

Monica Anghel
Monica Anghel

Tot ce trebuie să știi despre noul serial de la Kanal D

„Strada Speranței”  reflectă poveștile de viață ale câtorva familii care locuiesc pe aceeași stradă. Acestea trec prin numeroase situații în care se pot regăsi milioanele de telespectatori.

Acțiunea se desfășoară în Bucureștiul anilor 2021 – 2022, într-un cartier de case din spatele blocurilor. Pe celebra stradă, telespectatorii vor observa apartamente vechi și sărăcăcioase, dar și vile pline de lux, ce apar peste noapte.

Oamenii de pe „Strada Speranței” sunt diferiți. Telespectatorii vor vedea atât persoane bogate, cât și oameni săraci. De asemenea, vor vedea fericiți sau invidioși.

„Deși sunt atât de diferiți, totuși acești oameni au un numitor comun, strada pe care locuiesc, care devine un personaj în sine ce catalizează tot freamătul de trăiri, năzuințe și emoții care-i animă. Când nimeni nu se așteaptă, apare și marea provocare.

Este vorba de un investitor italian care vrea să cumpere toată strada, s-o demoleze și să ridice în loc un mare complex de birouri. În fața pericolului, comunitatea se unește iar din unirea aceasta rezultă o poveste specific românească, plină de trădări, minciuni, promisiuni, bani furați, supărări și, la final, o mare bătaie. Și asta nu e totul. E abia începutul.”, potrivit comunicatului oficial al celor de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...