Tudor Chirilă, nemulțumit de noua regulă a sezonului 10 de Vocea României. „Este foarte ingrată pentru antrenori”

Badea Violeta 30.09.2022, 15:40
Tudor Chirilă, nemulțumit de noua regulă a sezonului 10 de Vocea României. „Este foarte ingrată pentru antrenori”

Alături de Smiley, Tudor Chirilă este unul dintre cei mai vechi jurați de la Vocea României. El a venit în 2014 la show-ul de la Pro TV, așa că se simte ca acasă pe platourile de filmare. De curând însă, artistul a mărturisit ce-l nemulțumește la cel de-al 10-lea sezon al emisiunii. Noua regulă nu este deloc pe placul cântărețului!

Tudor Chilă rupe tăcerea despre sezonul 10 al emisiunii Vocea României. Ce-l nemulțumește pe artist

Emisiunea Vocea României, sezonul 10, a început pe data de 9 septembrie, la Pro TV, iar Tudor Chirilă a oferit detalii, în calitate de jurat. De altfel, celebrul cântăreț este unul dintre cei mai vechi antrenori ai acestui show.

În această seară, pe data de 30 septembrie, artistul va mărturisi că-l deranjează noua regulă din sezonul 10 al emisiunii Vocea României. Potrivit acesteia, concurenții nu au locul garantat în etapa confruntărilor. Tudor Chirilă va aminti acest lucru diseară, atunci când îi va explica unui concurent de ce nu s-a întors.

„Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă.

În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți. Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului. Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta”, va spune artistul.

Citește și Mărturia lui Tudor Chirilă despre Vocea României. Ce s-a petrecut vineri seara în studiourile Pro TV!

Tudor Chirila, despre schimbarile de la Vocea Romaniei
Tudor Chirila, despre schimbarile de la Vocea Romaniei

Vin concurenţi din toate colţurile lumii

În acest sezon, telespectatorii vor avea parte de surprize uriașe. Chiar în această seară, pe scena de la Vocea României va urca un concurent originar din Indonezia.

„Am venit din Indonezia în Europa, să răspândesc iubire cu muzica mea”, va spune un concurent care va face scena să vibreze.

Prestația sa îl va încânta pe Pavel Bartoș. Prezentatorul va spune: „Poate cel mai aplaudat concurent de până acum, la Vocea României”. Amintim că îndrăgitul show se difuzează în fiecare vineri, de la 20:30, la Pro TV. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și The Motans sunt antrenorii sezonului 10 Vocea României.

Citește și Gest nemaivăzut făcut de Irina Rimes la Vocea României. S-a întâmplat chiar în fața unei concurente!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...