Gest nemaivăzut făcut de Irina Rimes la Vocea României. S-a întâmplat chiar în fața unei concurente

Ana Anitoiu 24.09.2022, 10:38
Gest nemaivăzut făcut de Irina Rimes la Vocea României. S-a întâmplat chiar în fața unei concurente

Irina Rimes a făcut un gest nemaivăzut în ediția de vineri, 23 septembrie, a emisiunii „Vocea României”, difuzată de Pro TV. Cântăreața și antrenoarea a avut o reacție deosebită în fața unei concurente care, de altfel, a impresionat pe toată lumea și a stârnit o luptă între jurați, pentru că fiecare dintre ei și-a dorit-o în echipă.

Ce gest a făcut Irina Rimes în fața unei concurente, la „Vocea României”

Când Andra Botez a urcat pe scena de la „Vocea României” și a început să cânte, toată lumea a fost fermecată. Concurenta, în vârstă de 38 de ani, a venit la emisiune cu bebelușul de doar câteva luni în brațe și purtând pe cap un turban. Și-a lăsat copilul în siguranță, în culise, și s-a transformat într-un artist desăvârșit.

Încântată peste măsură de momentul Andrei Botez de la „Vocea României”, Irina Rimes a căzut în genunchi în fața ei, la propriu. Cântăreața a spus că o aștepta de ceva vreme pe această concurentă la emisiune, a chiar că i-a sugerat la un moment dat să participe.

„Știi de când te aștept eu la Voce? A fost demențial. Am rămas fără cuvinte. (…) O fată ca tine este un privilegiu să o avem în România. Îți mulțumesc și mă închin în fața ta”, a spus Irina Rimes.

Gest nemaivazut facut de Irina Rimes la Vocea Romaniei
Andra Botez (stanga). Irina Rimes (dreapta)

Concurenta a fost rugată să mai cânte ceva

Pe de altă parte, Denis Roabeș nu o mai auzise niciodată cântând pe Andra Botez, care este vocal coach și vine din Iași. Antrenorul a rugat-o să îi mai cânte ceva, iar concurenta nu l-a dezamăgit deloc. Artistul a ascultat-o cu lacrimi în ochi.

„Mi se pare că ai o voce fantastică. Mi se pare că e mare păcat că nu știu mai mulți oameni despre tine, că nu bucuri mai mulți oameni cu talentul tău și cu ceea ce creezi ca și momente. Mi-aș dori foarte tare să ne lași să te facem mai celebră decât ești. Ai fi foarte potrivită pentru echipa noastră. Și mi se pare că nu ai toate țiglele pe casă”, a spus Smiley.

„Îmi pare foarte rău că sunt blocat. Mai rău decât o arăt. Mă simt mult mai nasol, decât o arăt, că sunt blocat, în cazul unei voci ca a ta”, a spus, la rândul lui, Tudor Chirilă.

Ce antrenor și-a ales concurenta

Dintre cei cinci antrenori din fața ei, dintre care doi lucrează în echipă – Smiley și Theo Rose, Andra Botez a ales-o pe Irina Rimes, spre încântarea cântăreței, care a spus că a avut nevoie de o pauză după momentul acestei concurente, ca să își revină.

„Vreau să fiu, așa, o încurajare pentru mămici că indiferent câți copii ai, nu trebuie să te oprești din visele tale și din cariera ta. Miza mea în Vocea României este să fiu eu”, a spus Andra Botez înainte de a urca pe scenă.

Aceasta nu a fost prima dată când Andra Botez a încântat juriul unei emisiuni de televiziune. Ea a participat, la 34 de ani, la concursul muzical „Cântă acum cu mine”, difuzată tot de Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...