Tudor Chirilă, atac fără precedent. Florin Cîţu, „un oportunist și imoral, un ticălos”

Badea Violeta, Ana Ionescu 20.09.2021, 19:25
Tudor Chirilă, atac fără precedent. Florin Cîţu, „un oportunist și imoral, un ticălos”

Tudor Chirilă lansează un atac dur la adresa lui Florin Cîțu, după ce, acesta l-a demis pe Octavian Berceanu din funcția de șef al Gărzii de Mediu. Într-un mesaj postat pe Facebook, artistul îl numește ticălos pe premier și îi aduce acuzații grave. Iată declarația artistului.

Florin Cîțu, făcut praf de Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a răbufnit la adresa lui Florin Cîțu, după ce, acesta l-a dat afara pe Ocravian Berceanu din funcție de șef al Gărzii de mediu. Artistul nu s-a mai putut abține și a postat un mesaj în mediul online. Actorul l-a numit ticălos pe premier și l-a acuzat că face epurări politice.

De asemenea, solistul a criticat măsurile luate de Guvern. Tudor Chirilă este nemulțumit de faptul că artiștii din spațiul independent nu au fost sprijiniți financiar în timpul pandemiei, deși existau fonduri. În plus, artistul este de părere că oamenii buni sunt eliminați pentru ca PNL să poată controla insituțiile lipsă.

„Ce face ticălosul de Florin Cîţu este de fapt epurarea totală a posturilor pe care au fost numiți oameni de la USR PLUS. Aici nu mai vorbim despre o vendetă politică și nici măcar nu vorbim de o curățare pe criterii de competență pentru că oamenii sunt zburați fără să fie evaluați, sunt zburați pentru ca PNL să poată să acapareze instituțiile lipsă. Arată ca o lovitură de stat.

Iar această lovitură de stat se dă cu sprijinul președintelui României Klaus Iohannis, acest Tiger Woods al loviturilor pe la spate. Astăzi a fost demis Octavian Berceanu, șef al gărzii de mediu care a abordat problema arderilor ilegale și despre care am auzit lucruri bune de la oameni cu viziuni politice divergente. El este doar un nume dintr-o listă mai lungă care se va lungi și mai mult.

Câțu este ticălos din mai multe motive, pe cele legate de necompensarea sectorului cultural independent (deși existau fonduri) pentru interdicția de a munci le-am tot menționat, dar el excelează prin faptul că este, evident, reprezentantul și executantul aceleiași viziuni mafiote care ține românia în loc de treizeci de ani: feuda noastră, baronii noștri, relațiile noastre, numirile noastre politice, controlul banilor, acapararea instituțiilor importante și corupție.

Parteneriatul cu PSD nu este voința lui Câțu, ci a Partidul Naţional Liberal. Asta îl face pe Câțu doar oportunist și imoral, un agățător de putere fără scrupule, deci un ticălos. Dar nu un mastermind. Zilele astea România face mulți pași înapoi, undeva în 2012. Ce tristețe trebuie să fie pe Dragnea când vede că are epigoni care riscă să performeze mai bine ca el.”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Tudor Chirila lanseaza un atac la adresa lui Florin Citu
Tudor Chirila lanseaza un atac la adresa lui Florin Citu

„Trăim zile triste în care oamenii sunt dezbinați și fiecare ar protesta pentru altceva”

Tudor Chirilă a mai subliniat că oamenilor de rând le rămân doar protestele de stradă, însă a precizat că poporul este dezbinat și fiecare ar protesta pentru altceva.

Artistul a precizat că este imposibil să iasă toți românii în stradă, fiindcă o persoană care vrea o factură mai mică și un salariu mai mare, nu vede legătura cu o justiție independentă sau cu educația.

„Lumea n-o să sară prea repede să critice situația asta pentru oamenii nu mai văd alternativa. USR-PLUS se dovedește a fi un partid moale, cu probleme interne cu ascensiuni dubioase și care la rândul lui a exclus oameni competenți din cercurile „puterii” și care nu a reușit să demareze reformele promise în ritmul așteptat de românii care nu mai au răbdare.
Chiar și așa, nu pot fi comparați cu mafia USL care zilele astea pare pusă bine de tot pe confiscarea României și care are ștate vechi în șmecherii și găinării politice. Pentru oamenii de rând nu rămân decât protestele de stradă. Întrebarea este de ce să mai protestezi dacă la orizont nu se mai întrevede nimic în sensul unei clase politice performante.
Singura șansă ar fi ca protestele să-i oblige să guverneze, nu să căpușeze. Trăim zile triste în care oamenii sunt dezbinați și fiecare ar protesta pentru altceva. Unii pentru educație, alții pentru justiție, alții pentru scăderea facturilor la energie, alții pentru măriri de salarii, unii pentru spitale și servicii medicale civilizate, alții pentru canalizare și electricitate, unii pentru drepturi, alții pentru beneficii, etc.
Încă nu avem puterea să dăm un singur nume tuturor acestor nemulțumiri și să fim o țară întreagă în stradă. Pentru că ăla care vrea o factură mai mică și un salariu mai mare, nu vede legătura cu o justiție independentă sau cu educația. Asta le-a ieșit cel mai bine cu televiziunile lor de păpuși: să ne asmută unii contra altora în spatele unei imense perdele de fum.”, a mai scris Tudor Chirilă.
Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...