Trucul cu bicarbonat de sodiu și gel de duș pentru o cremă catifelată. Trebuie să încercați asta acum

Stan Filon / 25.10.2020, 08:16
Trucul cu bicarbonat de sodiu și gel de duș pentru o cremă catifelată. Trebuie să încercați asta acum

Bicarbonatul de sodiu are o întrebuințare foarte largă. Îți curăță baia, bucătăria, cuptorul, îți păstrează plantele sănătoase și bijuteriile curate, dar face minuni și pentru părul tău. Ei bine, dacă pui miraculosul bicarbonat de sodiu în gelul de duș, vei rămâne cu gura căscată.

Bicarbonatul de sodiu va face minuni dacă îl adaugi în gelul tău de duș

Bicarbonatul de sodiu este un produs foarte ieftin, care valorează de fapt greutatea lui în aur, la cât de util este în atâtea și-atâtea domenii. Din ce în ce mai multe persoane renunţă la produsele chimice scumpe din comerţ şi îşi îndreaptă atenţia către cele naturale.

Pielea ta îți va mulțumi dacă vei adăuga bicarbonat de sodiu în gelul tău obișnuit de duș. Pudra albă va face din gelul tău banal o adevărată cremă exfoliantă, foarte fină. Uşor abraziv, acesta ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi oferă un aspect sănătos pielii. Este important de precizat că, în cazul în care ai o piele sensibilă şi uscată, acest procedeu îţi este interzis, deoarece tegumentul s-ar putea usca si mai mult.

Bicarbonatul de sodiu va face minuni dacă îl adaugi în gelul tău de duș
Bicarbonatul de sodiu va face minuni dacă îl adaugi în gelul tău de duș

Mătreața dispare ca prin minune cu bicarbonat de sodiu

O altă modalitate pentru a exfolia pielea este să amesteci trei părţi de bicarbonat cu una de apă şi să speli pielea cu un burete. La final, clăteşte cu apă caldă şi hidratează bine cu un unt de corp sau ulei de migdale ori cocos. Pielea va deveni astfel mai catifelată. Poţi face asta o dată pe săptămână, nu mai des, pentru a nu te irita.

Tot bicarbonatul de sodiu ne scapă și de mătreață! Tot ce trebuie să facem este să adaugăm pulberea albă în șampon, apoi să folosim acel șampon mult îmbunătățit. Părul va fi mai curat, mai uşor de pieptănat şi vei scăpa de mătreaţă. Pentru o podoabă capilară cu mai mult volum, amestecă apa cu bicarbonat şi stropeşte la rădăcina părului. Usucă-l şi aranjează-l în funcţie de preferinţe.

Pentru dinţi mai albi, apelează cu toată încrederea la praful minune. Pune pe periuţa de dinţi puţin bicarbonat şi spală ca de obicei. Repetă procedeul timp de două săptămâni, zilnic, şi vei observa rezultate incredibile.

Dacă vrei unghii sănătoase, amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu jumătate de zeamă de lămâie şi 200 de ml de apă. Pune într-un bol şi ţine mâinile în acest lichid pentru 30 de minute. Vei scăpa astfel de unghiile îngălbenite de oja folosită timp îndelungat, iar dacă suferi de micoză, aceasta se va vindeca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI