Trucul ca să pui rapid instalația în bradul de Crăciun. E cea mai ușoară metodă

Badea Violeta 13.12.2022, 14:32
Trucul ca să pui rapid instalația în bradul de Crăciun. E cea mai ușoară metodă

TikTok este o bijuterie când vine vorba de trucuri care îți fac viața mai ușoară, iar de data aceasta îți explicăm cum să pui mai repede instalația în bradul de Crăciun, este trucul ideal pentru leneși. Iată metoda pe care ar trebui să o cunoască toată lumea!

Cum să pui mai repede instalația în bradul de Crăciun

Prima sarcină este aceea de a descurca instalația, respiră adânc și separă firele cu ajutorul unui creion. De asemenea, șterge cablul cu o cârpă ușor umedă și, bineînțeles, nu-l conecta la rețeaua electrică până când acesta nu este curat și uscat.

Acum, pentru ca decorul de Crăciun să arate elegant, trebuie să fie aprinse luminițele, aceasta este singura modalitate de a determina exact ce zone ale bradului au nevoie de mai multă sau mai puțină lumină. Acum, află cum se pune instalația pe pomul de Crăciun, astfel încât să nu mai trebuiască să te învârți în cerc.

Citește și Cum să ții aprinsă instalația din brad fără să consumi mult curent. Trucul simplu care te ajută să faci economie!

Cum se pune rapid instalatia in bradul de Craciun
Cum se pune rapid instalatia in bradul de Craciun

Verifică dacă vreunul dintre becuri este deteriorat

După ce ai curățat și ai descurcat instalația, verifică cu atenție dacă vreunul dintre becuri este deteriorat. În acest caz, va trebui să cumperi becuri de schimb și să le schimbi după cum este necesar.

Începând din partea de sus sau de jos a pomului (în funcție de preferință), înfășoară luminile peste și sub ramurile bradului. Te poți  juca cu luminițele unele să fie spre interior, altele pe marginea crengilor, alternînd astfel lumina.

Totodată, poți să împodobești bradul cu luminițe pe vertical. Această metodă a luat amploare în urmă cu câțiva ani. Ea va face ca pomul tău de Crăciun să strălucească mai tare, întrucât beculețele nu vor fi acoperite de ramuri.

Este, de asemenea și mult mai ușor de demontat. Este recomandat să începi din vârful bradului de Crăciun, iar când ajungi la bază să întorci instalația în formă de „S”.

Citește și Când se împodobește bradul de Crăciun, de fapt. Cel mai bun moment, potrivit tradiției!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...