Trei zile de sărbătoare la Antena 1. Ce program a pregătit postul TV de Sfântul Andrei și 1 decembrie

Iancu Andreea 26.11.2020, 15:17
Trei zile de sărbătoare la Antena 1. Ce program a pregătit postul TV de Sfântul Andrei și 1 decembrie

Antena 1 celebrează 27 de ani de la lansare în acest weekend, alăturându-se sărbătorilor de Sfântul Andrei și 1 decembrie. Cu aceste ocazii speciale, postul TV a pregătit un program aniversar, ce speră să fie pe placul telespectatorilor. Află ce poți urmări dacă vrei să petreci în fața televizorului.

Ce surprize a pregătit Antena 1 la ceas aniversar

Ziua de 29 noiembrie este una extrem de specială pentru postul TV. Antena 1 împlinește 27 de ani de la lansare și de aceea a ales un program aparte pentru publicul său. Duminica aceasta, telespectatorii pot să își bea cafeaua, ca de fiecare dată, cu simpatica gașcă de matinali de la Neatza cu Răzvan și Dani. Din cadrul acesteia nu vor lipsi jocurile haioase, glumele și voia bună, dar și invitații speciali și interpretările live.

Emisiunea începe de la ora 10:00 și îi va avea drept invitați pe Adrian Mutu, Mihaela Buzărnescu, Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu. De la ediția de colecție nu va lipsi nici muzica bună. Loredana și colegul său din juriul X Factor, Florin Ristei, vor susține un recital live. Celor doi li se vor alătura Elena Gheorghe, Ana Baniciu şi Raluka, dar şi Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea.

Care este programul postului TV de Sfântul Andrei și 1 decembrie

Distracția continuă și luni, de Sfântul Andrei, când platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani va deveni neîncăpător pentru vedete. Despre spirite, farmece și deochi vor vorbi în primul rând simpaticii matinali începând cu ora 8:00. Cu voie bună și preparate alese vor fi îmbiați telespectatorii care aleg să se trezească alături de Antena 1.

Nici sărbătoarea națională, de 1 decembrie nu va fi trecută cu vederea. Telespectatorii vor urmări în a treia zi aniversară momente importante pentru istoria României. Cu emoție și curaj, Antena 1 își dorește ca toți românii să trăiască momente de bine la ceas de sărbătoare. Din păcate, din cauza pandemiei, parada de 1 decembrie nu va putea fi organizată, astfel românilor le rămâne să se bucure de ziua națională în intimitatea propriului cămin.

Cu siguranță nu va mai fi acea paradă (de 1 decembrie – n.r.), cu siguranță că nemaifiind parada nu va mai exista motiv ca oamenii să vină să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte care să țină cont de numărul maxim de persoane în spațiul deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli care le vom respecta cu strictețe, spune Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...