Tratamente de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu. Cum se folosesc

Diana Dumitrache 23.07.2020, 15:51
Tratamente de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu. Cum se folosesc

Dacă eşti adepta produselor naturale pentru corp, atunci trebuie să ai habar de aceste tratamente de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu. Astfel, vei avea o piele mai sănătoasă, dinţi mai albi şi unghii puternice.

Tratamente de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu

bicarbonatul de sodiu este o adevărată comoară pentru gospodine nu mai este de mult timp un secret. Cu doar câţiva lei, rufele sunt mai albe, mirosurile urâte din casă dispar iar petele care până acum se încăpăţânau să rămână pe textile rămân doar o amintire urâtă.

Dar câte dintre femei ştiu că bicarbonatul poate fi folosit şi în cosmetică?! Iată pentru ce este indicat:

Dacă niciun produs scump din comerţ nu a reuşit să te scape de acnee, bicarbonatul ar putea face minuni. Tot ce ai de făcut este să amesteci o jumătate de linguriţă de bicarbonat cu o linguriţă cu miere. Aplică pasta obţinută pe coşuri şi lasă să acţioneze timp de un sfert de oră. Clăteşte bine cu apa!

Tratamente de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu. Cum se folosesc
Tratamente de înfrumusețare cu bicarbonat de sodiu. Cum se folosesc

Pentru unghiile îngălbenite de ojă, tot bicarbonatul este soluţia. Amestecă-l cu apă oxigenată şi ţine mâinile într-un bol plin cu acest lichid pentru câteva minute.

Dinţii devin mai albi cu ajutorul bicarbonatului

Dacă vrei să ai dinţi albi fără să foloseşti produse din comerţ, amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu câteva picături de zeamă de lămâie. Înmoaie periuţa de dinţi în acest amestec şi spală-te pe dinţi aşa cum o faci de obicei. Repetă procedeul de două ori pe săptămână pentru cel puţin o lună. Abia apoi vei vedea rezultatele.

Pielea întărită de pe călcâie dă mari de cap femeilor. Acum, poţi uita de acest detaliu inestetic! Înmoaie picioarele într-un amestec de apă caldă cu trei linguri bicarbonat de sodiu. Stai măcar 20 de minute, apoi foloseşte o piatră ponce sau o pilă. Nu-i aşa că e simplu?!

Urmăriți Impact.ro și pe