Transformare totală pentru Adina, fetița de la Glina. Cum arată acum super-modelul, la doar patru ani după ce a fost salvată de lângă groapa de gunoi. FOTO

Iancu Andreea 02.10.2020, 15:15
Transformare totală pentru Adina, fetița de la Glina. Cum arată acum super-modelul, la doar patru ani după ce a fost salvată de lângă groapa de gunoi. FOTO

Viața poate fi cu adevărat surprinzătoare. Iar Adina Asăvoaiei, fetița de la Glina, poate confirma acest lucru. Tânăra, care obișnuia să locuiască în condiții greu de imaginat, lângă groapa de gunoi, a devenit un super-model, după ce frumusețea sa a fost descoperită. Transformarea Adinei este cu adevărat spectaculoasă.

Cum arată acum, Adina, fetița de la Glina

Atunci când ai ghinionul să te naști într-o familie săracă, ai nevoie de voință, dar și de o stea norocoasă pentru a-ți depăși condiția. Cazul Adinei, fetița de la Glina, a trezit emoții în rândul multor români, după ce libertatea.ro a prezentat cazul familiei Asăvoaiei. Încă din decembrie 2016, când jurnaliștii au descoperit condițiile mizere în care locuia Adina alături de mama și de ceilalți doi frați, cu toții au observat frumusețea acestor copii. Acesta este și motivul pentru care cu toții au fost numiți „păpușile de la Glina”.

Însă soarele abia acum începe să răsară pe strada lor. După ce mai mulți români s-au oferit să facă donații pentru a o ajuta pe mamă și cei trei copii să treacă de iarna grea din 2016, viva.ro a avut recent o inițiativă care i-a schimbat viața tinerei. Astfel, publicația a decis să facă un pictorial de modă cu Adina, acum în vârstă de 13 ani. Frumusețea sa inocentă și trăsăturile aproape perfecte au putut fi admirate în imaginile surprinse de cei de la viva.ro.

Iar prezența fetiței din Glina în paginile revistei au stârnit interesul mai multor televiziuni, însă și unor persoane din lumea modellingului. Astfel, Adina a primit mai multe oferte de joburi, care i-ar putea schimba viața, reușind să ajungă deja la primul festival de modă din cariera sa.

Adina, fetița de la Glina, a trecut printr-o transformare totală, care i-a adus prima participare la un festival de modă
Adina, fetița de la Glina, a trecut printr-o transformare totală, care i-a adus prima participare la un festival de modă

Povestea fetiței de la groapa de gunoi

Micuța Adina avea numai 10 ani când presa a descoperit povestea sa și a mamei sale. Rămasă fără soț, mama copilei a fost nevoită să întrețină casa având doar un salariu de femeie de serviciu. Cu cei 800 de lei ai săi, la care se adaugă alocația celor mici, de 600 de lei, familia Asăvoaiei a trăit la limita subzistenței.

„I-am crescut împreună cu soţul, care acum trei ani a murit şi am rămas singură cu ei. M-am angajat şi muncesc pentru ei”, a povestit mama copiilor, în cadrul emisiunii Răi da’ buni.

Și totuși, în ciuda greutăților prin care treceau, copiii și-au păstrat inocența și speranța într-un viitor mai bun. Și se pare că viața urmează să li se schimbe. Cel puțin Adina, copila cu o frumusețe de neegalat, comparată cu Angelina Jolie pentru trăsăturile chipului, ar putea face carieră ca model.

Astfel, de la condițiile mizere, în casa de lângă groapa de gunoi, Adina ar putea reprezenta o șansă pentru ca familia sa să trăiască o viață mai bună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...