Transferul lui Leo Messi a fost confirmat. Anunțul momentului făcut de FC Barcelona

Badea Violeta 17.04.2023, 19:51

După doar două sezoane petrecute la PSG, Leo Messi îşi va schimba echipa. Se pare că starul argentinian este foarte aproape de a semna cu formația la care s-a consacrat, FC Barcelona. Preşedintele clubului spaniol, Joan Laporta, a confirmat transferul fotbalistului. Fanii grupării catalane sunt în delir!

Leo Messi semnează cu FC Barcelona. Preşedintele clubului a confirmat transferul

Leo Messi, în vârstă de 35 de ani, este foarte aproape de a se înţelege cu formația la care a avut cele mai mari satisfacţii, FC Barcelona. După ce a petrecut două sezoane la echipa din capitala Franței, starul argentinian este la un pas de a semna cu gruparea catalană, iar acest lucru a fost deja confirmat și de președintele echipei spaniole, Joan Laporta.

În timp ce se fotografia cu suporterii formației blaugrana, oficialul a răspuns afirmativ când a fost întrebat despre transferul celebrului fotbalist.

„Messi la Barcelona?”, a fost întrebat Joan Laporta.

„Da!”, a fost răspunsu clar al acestuia.

Leo Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști care au evoluat pentru FC Barcelona. De altfel, acesta a reușit să marcheze și cele mai multe goluri pentru formația catalană. Leo Messi a evoluat în 778 meciuri pentru gruparea spaniolă și a înscris de 672 de ori.

Citește și Câți bani a cerut Lionel Messi pentru a juca în Arabia Saudită. Doar așa poate să ajungă să joace din nou împotriva lui Cristiano Ronaldo!

Leo Messi este aproape de a semna cu FC Barcelona
Leo Messi este aproape de a semna cu FC Barcelona

De ce a plecat Leo Messi de la Barcelona?

Leo Messi a semnat cu PSG în august 2021, după ce a jucat ani buni la FC Barcelona. Argentinianul și clubul catalan nu au reușit să ajungă la o înțelegere din cauza problemelor financiare ale grupării catalane, astfel că Leo Messi a devenit un jucător liber.

PSG a profitat de această oportunitate și s-a mișcat rapid pentru a-l achiziționa pe fotbalist. Clubul francez, care are o putere financiară uriașă susținută de fondul suveran de investiții din Qatar, i-a oferit lui Lionel un contract profitabil și șansa de a se alătura unei echipe care se mândrește cu jucători de talie mondială precum Neymar și Kylian Mbappe.

Citește și Reacția lui Leo Messi după premiul de la Gala FIFA. Mesajul argentinianului a devenit viral!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...