Câți bani a cerut Lionel Messi pentru a juca în Arabia Saudită. Doar așa poate să ajungă să joace din nou împotriva lui Cristiano Ronaldo

Beatrice Dumitru 15.03.2023, 10:38
Câți bani a cerut Lionel Messi pentru a juca în Arabia Saudită. Doar așa poate să ajungă să joace din nou împotriva lui Cristiano Ronaldo

Leo Messi este dorit de echipa Al Hilal din Arabia Saudită și ar putea fi din nou rivalul lui Cristiano Ronaldo, care joacă la Al-Nassr. S-a aflat și ce sumă uriașă cere câștigătorul Cupei Mondiale cu Argentina, care mai are contract cu PSG încă trei luni. Cât trebui să plătească șecii pentru a-l aduce pe LeoMessi în Arabia Saudită.

Salariul pe care îl cere Leo Messi pentru a juca în Arabia Saudită

Leo Messi (35 de ani) se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar viitorul său la gruparea pariziană este pus sub semnul întrebării, mai ales după eliminarea din Liga Campionilor. Starul argentinian este dorit atât de Barcelona, cât şi în SUA, în MLS, dar și arabii de la Al Hilal încearcă să dea o lovitură de imagine și să obțină semnătura lui Leo Messi.

Pentru a juca la Al Hilal, Leo Messi ar fi cerut un salariu anual de 600 de milioane de euro, potrivit fichajes.net. Dacă șecii îi vor da acești bani, deținătorul a șapte Baloane de Aur ar deveni cel mai bine plătit sportiv, câștigând de aproape zece ori mai mult decât la PSG şi de trei ori mai mult decât Cristiano Ronaldo. Rivalul său portughez s-a transferat la începutul anului la Al-Nassr și încasează pentru doi ani și jumătate aproximativ 500 de milioane de euro.

Câți bani a cerut Lionel Messi pentru a juca în Arabia Saudită. Doar așa poate să ajungă să joace din nou împotriva lui Cristiano Ronaldo
Leo Messi a câștigat Campionatul Mondial cu Argentina.

Leo Messi are un contract cu arabii

Al Hilal este pe locul patru în campionat și este pregătită chiar de un aregntinian, Ramon Angel Diaz, în timp ce PSG este lider în Franța, dar a părăsit Champions League, fiind eliminată de Bayern Munchen.

Leo Messi are deja semnat un contract cu arabii, după ce a parafat în mai 2022 o înțelegere cu statul saudit prin care s-a angajat să promoveze turismul din această ţară și postează mesaje pe contul de Instagram, unde are peste 400 de milioane de urmăritori. Potrivit The Athletic, pentru acest contract argentinianul ar încasa sume de până la 30 de milioane de euro pe an.

„Sunt bucuros să îi primesc pe ambasadorul turismului nostru, starul Lionel Messi, şi pe familia şi prietenii săi luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice ale noastre, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a se bucura de experienţe unice!”, a scris pe Twitter ministrul saudit al Turismului.

Leo Messi a mai fost la Riad în ianuarie, cu PSG, pentru un meci amical cu o selecţionată de jucători de la cele mai bune echipe din Arabia Saudită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...