Transferul lui Ianis Stoica, doar un vis? Declarația care îi taie aripile jucătorului de la FCSB: „Problema e că trebuie să și confirmi”

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 16.12.2021, 18:18
Transferul lui Ianis Stoica, doar un vis? Declarația care îi taie aripile jucătorului de la FCSB: „Problema e că trebuie să și confirmi”

Iansi Stoica, atacantul în vârstă de 18 ani al FCSB-ului, este unul dintre cei mai promițători tineri jucători români. Prin evoluțiile bune pe care le-a avut în tricoul roș-albaștrilor în acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a atras atenția unor cluburi importante din Europa, printre ele numărându-se și Arsenal Londra. „Tunarii” au făcut deja ofertă pentru jucătorul vicecampioanei, însă a fost refuzată de Gigi Becali.

Există însă și voci în fotbalul românesc care nu cred în interesul celor de la Arsenal pentru puștiul-minune de la FCSB.

Transferul lui Ianis Stoica la Arsenal, doar un vis? Declarația care îi spulebră visul jucătorului de la FCSB: „Problema e că trebuie să și confirmi”

De curând, Arsenal ar fi făcut o ofertă de 7,5 milioane de euro în schimbul lui Ianis Stoica, însă Gigi Becali ar fi refuzat-o și a solicitat în schimbul „bijuteriei” sale 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

Nu toată lumea crede însă că interesul londonezilor este unul real. Deși s-a scris inclusiv în presa din Anglia pe marginea acestui subiect, Daniel Stanciu consideră că atacantul mai are multe de demonstrat până să ajungă la o echipă de top în unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii.

Stanicu apreciază calitățile jucătorului de la FCSB, dar spune că informațiile privind transferul său sunt doar „zvonuri”, care în fond nu îi fac bine jucătorului.

Câţi jucători s-au dus în prima ligă din Anglia? Calităţile lui sunt incontestabile, nu are rost să discutăm, dar să faci un pas spre o echipă importantă…Arsenal e prea departe, nici nu o vezi de la Bucureşti. Zvonurile cresc cota, dar s-ar putea să-i facă şi rău jucătorului. Ianis, înainte de toate, trebuie să devină titular, să aibă evoluţii proaste, dar terminate bine, meci de meci.

E adevărat, fraţii Becali au reuşit transferuri senzaţionale, înainte şi acum. Problema e că trebuie să şi confirmi. Până să intri în atenţia unui club puternic, trebuie să ai evoluţii meci de meci foarte bune, să ai constanţă”, a declarat Daniel Stanciu la Look Sport.

Pompiliu Stoica nu se gândește momentan la un transfer al fiului său

Fostul fundaș al roș-albaștrilor a fost prezent miercuri în tribunele Arenei Naționale la derby-ul dintre FCSB și Rapid. El a trăit la intensitate maximă în special finalul de meci, când fiul său a decis soarta partidei printr-un penalty obținut și un gol marcat în minutele de prelungire.

La finalul partidei, Pompiliu Stoica a vorbit despre viitorul fiului său și a precizat că nu se gândește în acest moment la un eventual transfer al tânărului atacant.

Intens, bineînţeles. Am avut multe emoţii, dar mă bucur că s-a terminat cu bine. Eu zic că da (n. red – întrebat dacă fiul său are un viitor frumos). Eu zic că va prinde încredere, se va maturiza, dar trebuie să avem încredere în el. El nu visează niciodată! Poate visează fotbal, nu altceva.

E un copil bun, talentat şi de perspectivă. Eu, deocamdată, îmi doresc să joace cât mai mult timp la FCSB, să dea goluri, apoi ne gândim mai departe. El a visat, întotdeauna, să joace şi să dea goluri. Ca părinte i-am spus să fie serios la antrenamente, să respecte ce spune antrenorul şi să vină şi cu ceva în plus, că are destul. Sunt mândru şi fericit!”, a declarat tatăl lui Ianis Stoica

Urmăriți Impact.ro și pe