Transferul lui Andrei Cordea la FCSB, confirmat de antrenorul Ilie Poenaru

Horia Stoian, Ștefan Olteanu 27.05.2021, 12:28
Transferul lui Andrei Cordea la FCSB, confirmat de antrenorul Ilie Poenaru

FCSB a început sezonul transferurilor, iar primul jucător adus este Andrei Cordea, jucătorul celor de la Academica Clinceni.

Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul echipei, însă acesta nu este singurul sportiv pe care Gigi Becali vrea să aducă la FCSB.

Primul transfer confirmat: „A semnat!”

Andrei Cordea vorbea la sfârșitul meciului cu Universitatea Craiova despre transferul său la echipa lui Becali, spunând faptul că:

„Voiam să mai continui aici, este un grup foarte unit. De pe 11 voi pleca la FCSB și sper să câștig titlul acolo. Îmi doresc foarte mult să câștig titlul. Îmi doresc să încep cu FCSB și să câștig campionatul pentru că de asta vreau să merg acolo. Obiectivul meu principal este să joc și să câștig titlul.

Îmi place concurența, cred că îmi va fi greu, dar știu că sunt o persoană care poate face față. Voi munci la fel de mult cât am muncit aici și cred că rezultatele vor veni. Sunt un jucător care muncește și cu siguranță rezultatele vor veni”, a spus Andrei Cordea, la Digi Sport.

Ilie Poenarul a făcut anunțul

Antrenorul Ilie Poenaru a făcut anunțul potrivit căruia conducerea clubului Academica Clinceni a ajuns la o înțelegere cu Gigi Becali. Astfel, tehnicianul a anunțat faptul că Andrei Cordea se desparte de echipă, acesta evoluând în trecut la Novara (Italia) și Hermannstadt

Între anii 2018-2019, Cordea a fost selecțional la naționala României U19.

În sezonul actual, fotbalistul a bifat un număr de 33 de meciuri, reușind să marcheze patru goluri și trei pase decesive.

Unul dintre golurile marcate de către tânărul jucător a fost chiar împotriva FCSB.

”A semnat cu FCSB sau urmează să semneze, a fost la discuții, dar el este aici, a venit cu noi și va juca”, a transmis Ilie Poenaru.

Cine mai e pe lista de transferuri ale lui Becali

În afara transferului lui Cordea, Gigi Becali mai dorește să îi aducă în echipa roș-albaștrilor și pe Ulrich Meleke, Alexandru Crețu și Florin Ștefan.

Cu toate acestea, până în momentul de față, în ceea ce îi privește pe acești jucători, un acord de ambele părți nu a putut fi încă confirmat.

Urmăriți Impact.ro și pe