Traian Băsescu, obligat să părăsească vila de protocol? Ce urmează să se întâmple cu fostul preşedinte

Stan Filon 26.05.2022, 09:19
Traian Băsescu, obligat să părăsească vila de protocol? Ce urmează să se întâmple cu fostul preşedinte

Alte problemele pentru fostul președinte Traian Băsescu, declarat oficial de o instanță din România ca fiind fost colaborator al Securității. Fostul șef de stat trebuia să părăsească vila de protocol în care locuiește împreună cu soția sa, însă nu a făcut-o la timp, așa că s-ar putea trezi la poartă cu executorul judecătoresc, care să-l scoată cu forța din casă pe Traian Băsescu.

Traian Băsescu este obligat să părăsească vila de protocol

Umilință totală pentru un fost președinte al României! Traian Băsescu s-ar putea trezi cu poliția la poartă, însoțită de un executor judecătoresc, care să-l scoată pe fostul președinte și pe soția sa din casa de protocol pe care au ocupat-o. Fostul președinte și-a pierdut toate drepturile pe care le avea, după ce a fost declarat de o instanță din România colaborator al fostei Securități. RA-APPS a transmis că Traian Băsescu nu a respectat termenul legal pentru eliberarea imobilului.

„Prin notificarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosinţa gratuită a imobilului- reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât şi membrii familiei au obligaţia de a elibera şi de a preda reşedinţa oficială. În data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda imobilul situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1”, au anunţat reprezentanţii RA-APPS, conform Mediafax.

Traian Basescu este obligat sa paraseasca vila de protocol
Traian Basescu este obligat sa paraseasca vila de protocol

Băsescu s-ar putea trezi la poartă cu executorul judecătoresc

Ținând cont de faptul că Traian Băsescu nu a părăsit vila de protocol, acesta ar putea fi executat din vila de protocol, știre care cu siguranță ar face înconjurul lumii.

„Întrucât imobilul menţionat nu a fost eliberat şi predat către R.A.-A.P.P.S., fostul Preşedinte al României a fost notificat, în acest sens, prin executor judecătoresc. Precizăm faptul că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vom demara procedurile de evacuare”, au precizat reprezentanţii RA-APPS.

Traian Băsescu o spus exact de ce nu s-a mutat încă din vila de protocol. Fostul președinte a spus că apartamentul pe care l-a cumpărat recent însă nu este pregătit. A recunoscut că a fost notificat de RAAPPS că trebuie să evacueze imobilul.

„Am primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a spus fostul preşedinte, precizând că nu i s-a dat şi un termen pentru a elibera imobilul.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că se va muta din vila de protocol atunci când apartamentul pe care l-a cumpărat va fi locuibil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...