Traian Băsescu, adevărul nebănuit despre PSD. Ce a scos la iveală despre noul primar al Capitalei

Rădulescu Valentin 08.07.2020, 13:17
Traian Băsescu, adevărul nebănuit despre PSD. Ce a scos la iveală despre noul primar al Capitalei

Traian Băsescu a scos la iveală mai multe lucruri nebănuite despre Partidul Social Democrat. Totul cu privire la faptul că Gabriela Firea are șanse mari că câștige un nou mandat. De astfel, acesta a luat în râs faptul că Victor Ponta va pune un candidat.

Traian Băsescu, adevărul despre PSD

Fostul președinte a vorbit recent despre șansa lui Victor Ponta de a deveni primarul Capitalei. Traian Băsescu a mărturisit că Ponta nu are nici o șansă în fața Gabrielei Firea, în cazul în care PSD o va susține. Totodată, Băsescu a declarat că dacă Firea ar mai câștiga un mandat la Primăria Capitalei va fi o amenințare pentru primul scaun al PSD-ului. Mai mult, Băsescu susține că PSD își ”lichidează liderii”.

„Nu cred că Victor Ponta va avea șanse în fața doamnei Firea, dacă va fi susținută onest de partid, pentru că PSD are un dar nemaipomenit să își lichideze liderii. O Firea care ar mai câștiga un mandat la Primăria Capitalei ar fi o mare amenințare pentru primul scaun al PSD-ului. Am trăit momente din astea, știu foarte bine care a fost propulsia unei astfel de victorii la Primăria Capitalei”, a spus Traian Băsescu, potrivit digi24.ro.

Traian Băsescu, adevărul nebănuit despre PSD. Ce a scos la iveală despre noul primar al Capitalei
Sursă Foto: stirilekanald.ro

„O să-i trimit un… Pepsi”

Marți seară, Traian Băsescu a vorbit ironic despre faptul că Victor Ponta este binevenit să pună un candidat. Fostul președinte a declarat că nu exclude o candidatură la Primăria București. Acesta mărturisește că dacă lucrurile nu se vor clarifica, nu își va lăsa niciodată partidul. Totodată, Traian Băsescu a spus că va face tot ce este nevoie în politică.

„Slavă Domnului, dacă domnul Ponta pune candidat, e binevenit! Cred că-i prima dată când o să-i trimit un… Pepsi. Mi se pare o veste foarte bună pentru dreapta. Totul este ca dreapta să aibă capacitatea să valorifice acest lucru

Dacă lucrurile nu se vor clarifica, nu o să îmi las partidul, pentru că poate fi un exercițiu dificil pentru PMP să candideze singur. Dacă va fi nevoit să candideze, o să fac ce trebuie în politică”, a explicat Băsescu.

Urmăriți Impact.ro și pe