Tragedie pentru fanii Survivor. Unul dintre cei mai iubiți concurenți a murit

Stan Filon 21.04.2023, 20:12
Tragedie pentru fanii Survivor. Unul dintre cei mai iubiți concurenți a murit

Tragedie pentru fanii Survivor din Statele Unite ale Americii, după moartea fulgerătoare a unui concurent foarte apreciat. Keith Nale a murit de cancer la vârsta de 62 de ani, iar vestea tragică a fost făcută publică chiar de către fiul său.

Tragedie pentru fanii Survivor

Așadar, sunt vești triste pentru fanii Survivor de peste Ocean, acolo unde unul dintre cei mai apreciați foști concurenți a decedat. Keith Nale a murit de cancer la vârsta de 62 de ani, după cum a anunțat pe o rețea socială chiar fiul său.

Fiul lui Keith Nale a spus că tatăl său se lupta de ceva timp cu această boală necruțătoare, care l-a învins într-un final. Chiar dacă lupta pentru viață a început de ceva timp, apropiații săi au aflat abia la începutul anului, în luna ianuarie. Keith Nale s-a ferit de familia sa și a dorit să fie singurul care știe prin ce trece. „Suferea de cancer în ultimele luni, iar noi am aflat asta în ianuarie”, a spus fiul acestuia.

Tragedie pentru fanii Survivor
Tragedie pentru fanii Survivor

Foștii săi colegi sunt devastați de vestea tragică

Foștii săi colegi de emisiune sunt în doliu și deplâng dispariția lui Keith Nale: „Keith – omul cu inima cea mai curată, care a adus umorul în momentele în care era cea mai mare nevoie”, a scris Kelley Wentworth pe Twitter.

„Condoleanțe pentru Big D, Wes, Austin și pentru întreaga familie Nale. Ne vei lipsi, Keith, dar moștenirea ta va trăi. Odihnește-te în pace, fratele meu pompier/supraviețuitor”, a scris Jeremy Collins, un alt concurent al show-ului.

Kaith Nale a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor SUA, emisiune la care a participat de două ori. Prima dată s-a înscris în anul 2014, apoi a revenit și în anul 2015, fiind foarte aproape de marea finală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...