Tragedie pe Șoseaua Morții E85, cu patru mașini implicate. 3 oameni și-au pierdut viața

Cătălina Burghelea 14.04.2022, 06:50
Tragedie pe Șoseaua Morții E85, cu patru mașini implicate. 3 oameni și-au pierdut viața

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, în județul Bacău, pe E85, între localitățile Cleja și Răcăciuni, Patru maşini s-au ciocnit puternic, în urma coliziunii rezultând șapte victime, potrivit ISU Bacău. Trei oameni au murit, alți trei au fost preluați de echipajele SAJ, iar o persoană nu prezenta răni grave.

Accident deosebit de grav pe E85, în județul Bacău

O nouă tragedie pe Șoseaua Morții E85, între Răcăciuni și Cleja, județul Bacău. Mai multe echipaje de la ISU Bacău și Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) au acționat, în urma unui apel la 112, la locul unui grav accident de circulație provocat de un șofer de 78 de ani, care conducea cu 210 km/oră. Cauza acestui eveniment rutier șocant a fost o depășire neregulamentară.

La sosirea forțelor de intervenție s-a constatat că au fost implicate patru autoturisme în accident. Impactul a fost atât de puternic încât mașinile au ajuns un morman de fiare. În urma coliziunii dintre acestea au rezultat șapte victime (trei decedate pe loc, trei care au fost preluate de ambulanță, iar una dintre ele nu a prezentat traumatisme grave, refuzând transportul la spital).

4 mașini implicate

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, la data de 13.04.2022, în jurul orei 16:00, pe DN 2-E85, în afara localității Răcăciuni, un șofer de 78 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău-București, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a lovit cu un autovehicul condus de o femeie (48 de ani) din județul Neamț.

3 oameni au murit, alți trei au fost răniți

Ulterior, mașina s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Iași. Din impactul cu acest autovehicul a fost acroșată cea de-a patra mașină, condusă de un tânăr de 22 de ani, de loc din comuna Răcăciuni.

Și-au pierdut viața șoferul de 78 de ani și doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani. Șoferița de 48 de ani a fost rănită ușor, la fel și conducătorul auto de 40 de ani și un pasager din mașina condusă de acesta.

IPJ a explicat cum s-a produs tragedia de la Răcăciuni

În accidentul teribil de pe DN2 – E85, între comunele băcăuane Cleja și Răcăciuni, trei oameni au murit și alți trei au fost răniți, o a șaptea victimă refuzând transportul la spital.

„La data de 13.04.2022, în jurul orei 16:00, pe DN 2-E85 în afara localității Răcăciuni, un conducător auto de 78 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău-București, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 48 de ani din județul Neamt.

Ulterior s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Iasi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroșat și un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Răcăciuni.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 78 de ani și a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani și rănirea ușoară a conducătoarei auto de 48 de ani, a celui de 40 de ani și a unui pasager din autoturismul condus de cel din urmă.”, a declarat Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Bacău, notează presa locală.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de deplasare, la fața locului efectuându-se cercetări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...