Tragedie la indigo în lumea Hollywood-ului. Un cunoscut actor a murit în același mod ca Paul Walker

Ana Anitoiu 09.08.2022, 10:25
Tragedie la indigo în lumea Hollywood-ului. Un cunoscut actor a murit în același mod ca Paul Walker

O tragedie ce pare trasă la indigo a avut loc în lumea Hollywood-ului. Un cunoscut actor a murit, duminică, în același mod în care s-a stins din viață, în anul 2013, Paul Walker, vedeta din seria de filme „Furios și iute/ The Fast and the Furious”.

Ce actor cunoscut a murit la fel ca Paul Walker

Mai exact, actorul american Roger E. Mosley, vedeta serialului TV „Magnum P.I.”, a murit la vârsta de 83 de ani, duminică, la trei zile după ce a fost implicat într-un accident de mașină ce l-a lăsat paralizat de la umeri în jos. Fiica lui i-a anunțat decesul, precizând că organismul starului a cedat în cele din urmă, din cauza rănilor suferite.

„Nu am putea niciodată să deplângem un bărbat atât de uimitor. Ar urî orice lacrimă care cade în numele lui. Este timpul să sărbătorim moștenirea pe care a lăsat-o nouă tuturor. Te iubesc tati. Și tu m-ai iubit. Inima mea este frântă, dar sunt puternică. Voi avea grijă de mami, iubirea ta de aproape 60 de ani. M-ai crescut bine și ea este pe mâini bune. Stai liniștit”, a fost mesajul transmis de fiica actorului, Ch-a.

Un cunoscut actor a murit in acelasi mod ca Paul Walker
Actorul Roger E. Mosley

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, la vârsta de 40 de ani, tot în urma unui accident de mașină. Actorul se afla într-un automobilul roşu, marca Porsche GT Carrera, condus de prietenul lui Paul Walker, fostul pilot de curse Roger Rodas, când acesta a pierdut controlul asupra volanului. Cu o viteză cuprinsă între 129 şi 150 de kilometri pe oră, mașina s-a izbit de un stâlp şi de un copac și a explodat, în Santa Clarita, California.

Ce roluri a jucat actorul care a murit la fel ca Paul Walker

Roger E. Mosley a interpretat rolul Theodore „TC” Calvin în opt sezoane ale emblematicei drame criminale din anii 1980, alături de Tom Selleck. Theodore, care conducea o afacere cu elicoptere, îl ajuta adesea pe personajul lui Tom Selleck, anchetatorul privat Thomas Magnum, ducându-l cu avionul în Hawaii. Cel mai important rol de film al celebrului actor a fost în „Leadbelly”, ce a avut premiera în 1976.

În anul 2010, actorul Roger E. Mosley a luat o pauză de la actorie. Însă, ulterior a apărut într-un episod din „Magnum P.I.” refăcut, intitulat „A Kiss Before Dying”, în 2019. Din 1976, Mosley avea o relație cu Toni Laudermick, cu care avea o fiică, Ch-a. Anterior, în perioada 1960 – 1962, a fost căsătorit cu Sandra Locke, cu care avea doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...