Tragedie în Vâlcea, după ce un bărbat a murit după ce a fost călcat de tren. Unde a fost găsit trupul neînsuflețit după trei ore

Elena Avramescu 03.08.2021, 11:21
Tragedie în Vâlcea, după ce un bărbat a murit după ce a fost călcat de tren. Unde a fost găsit trupul neînsuflețit după trei ore

Un bărbat a murit călcat de tren. Un tragic accident feroviar s-a produs marţi dimineaţa, 3 august, pe un pasaj rutier, fără bariere, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, atunci când un bărbat de 50 de ani din această localitate a fost lovit de tren, iar în urma impactului a decedat.

Un bărbat a murit călcat de tren

Din declaraţiile mecanicului de locomotivă a reieșit faptul că omul i-a apărut dintr-o dată pe şine şi nu este exclus ca în urma cercetărilor să se constatate că a fost vorba despre o sinucidere. Din păcate, nu a mai apucat să frâneze şi l-a accidentat.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Drăgăşani intervin în acest moment la un accident feroviar, soldat cu decesul unui bărbat. Din primele date s-a constatat că mecanicul de locomotivă a observat pe şinele de tren un bărbat, nu a putut să frâneze şi l-a accidentat pe acesta, survenind decesul. Victimă are 50 de ani, este din Drăgăşani, iar accidentul s-a petrecut în municipiul Drăgăşani, la un pasaj rutier de trecere la nivel cu cale ferată, fără bariere, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Un barbat a murit calcat de tren
Un barbat a murit calcat de tren

Se pare că imediat după accident a fost nevoie de prezenţa pompierilor militari pentru a găsi corpul neînsufleţit al bărbatului accidentat pe şinele de cale ferată: „O misiune căutare persoană, posibil lovită de tren, în municipiul Drăgăşani – intervenţie în derulare la momentul raportării”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Deoarece mecanicul de locomotivă nu a mai putut să frâneze, impactul a fost unul extrem de puternic, astfel corpul a fost proiectat în afara şinelor de cale ferată. Aproximativ două – trei ore le-a luat pompierilor ca să găsească, într-un final, într-o râpă corpul neînsufleţit al bărbatului.

Ulterior s-a aflat că trenul implicat în accidentul de la Drăgăşani, nr. 1923, unul de tip Interregio, circula pe relaţia Mangalia – Sibiu, iar traficul feroviar şi rutier a fost întrerupt mai bine de o oră între orele 4:12 şi 5:20. În aceste momente, conform reprezentanţilor IPJ Vâlcea, circulaţia atât feroviară cât şi rutieră a fost reluată în condiţii normale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...