Tragedie în familia lui Traian Băsescu. Vestea tristă primită de fostul președinte al României

Ionuț Vieru 15.04.2023, 13:14
Tragedie în familia lui Traian Băsescu. Vestea tristă primită de fostul președinte al României

Familia lui Traian Băsescu trece prin momente grele, după ce o fostă colegă din PDL a trecut în neființă. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de către fiica lui Traian Băsescu, Elena Băsescu.

Doliu în familia lui Traian Băsescu

Familia lui Traian Băsescu se confruntă cu o tragedie, după ce o fostă colegă din Partidul Democrat Liberal a murit. Fiica fostului președinte a anunțat momentul tragic printr-o postare pe pagina personală de socializare.

De asemenea, Elena Băsescu a distribuit și o fotografie cu ea și femeia care a trecut în neființă, alături de mesajul „Drum lin, Ana!”. În imaginea postată pe Instagram, cele două zâmbesc și stau îmbrățișate.

Elena Băsescu trece prin schimbări majore în viața ei. Recent, fiica fostului președinte a decis să se retragă din politică și a început un nou capitol al vieții sale profesionale.

Doliu în familia lui Traian Băsescu
Doliu în familia lui Traian Băsescu

Citește și: Vestea zilei despre Elena Băsescu. Fiica cea mică a fostului preşedinte, aspru criticată de apropiaţi. Postarea care a stârnit controverse

Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu

Fiica fostului președinte a activat în politică în perioada în care Traian Băsescu se afla la conducerea țării. Aceasta a fost aleasă în anul 2008 în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal din România.

Mai apoi, în anul 2009 și-a înscris candidatura a independent pentru Parlamentul European. În anul 2020 a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

Citește și: Ce face Elena Băsescu la noul loc de muncă. Colegii fiicei fostului președinte au rămas surprinși

Elena Băsescu lucrează acum în presă și este angajata unei renumite televiziune de știri, ca redactor specializat pe domeniul politic. Este fericită la actualul loc de muncă, distribuind în mediul online fotografii cu noii colegi.

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de Eba este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei.

Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva, cu foarte multă eleganță. Ea are un program normal în redacție, ca orice angajat, nu are un altfel de program mai deosebit.

Nu are privilegii speciale. Elena vine în redacție și scrie știri și tot așa. Programul e pe ture. De exemplu, prima tura este de la 08.00 la 16.00”, au declarat apropiații Elenei Băsescu, pentru Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe