Tragedie în Botoșani. Trei tineri au murit pe loc într-un accident rutier. Cumplit unde au fost găsite victimele

Cătălina Burghelea 18.10.2021, 07:53
Tragedie în Botoșani. Trei tineri au murit pe loc într-un accident rutier. Cumplit unde au fost găsite victimele

Tragedie fără margini în județul Botoșani! Trei tineri și-au pierdut viața într-un accident rutier cumplit. Un al patrulea tânăr a scăpat ca prin minune, suferind doar o fractură de antebraț. La fața locului au intervenit echipajele SMURD.

Accident rutier grav în Botoșani

Trei tineri, cu vârste de 21, 22 şi 24 de ani, au decedat, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier grav produs pe raza comunei Ripiceni, din județul Botoșani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, un al patrulea tânăr, în vârstă de 24 de ani, a scăpat ca prin minune! Acesta a suferit o fractură de antebraţ, fiind transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni.

Cum s-a petrecut tragedia. Trei tineri au murit pe loc

Din primele informații reiese faptul că autoturismul în care se aflau cei patru tineri s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Se pare că de vina ar fi fost viteza prea mare și lipsa de experiență a șoferului. La fața locului au intervenit imediat două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Botoșani, însă, din păcate, cei trei tineri erau deja decedați.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, a afirmat reprezentantul ISU.

Poliţia urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia în care și-au pierdut viața trei tineri, cu vârste de 21, 22 şi 24 de ani, în noaptea de duminică spre luni. Cel de-al patrulea tânăr din mașină a suferit o fractură de antebraţ, fiind transportat la spital.

Șofer ucis de propria mașină. A făcut o greșeală fatală

Tot în județul Botoșani, un șofer și-a găsit sfârșitul în urma unui accident neobișnuit. Bărbatul a murit, sâmbătă seară, 16 octombrie, călcat de propria mașină, pe care nu a asigurat-o când a coborât să deschidă poarta pentru a intra în curte. A fost o greșeală fatală!

A uitat să tragă frâna de mână

În vârstă de 52 de ani, șoferul se întorcea acasă, de la muncă, în localitatea Hudești. A oprit mașina de teren în fața casei și a coborât să deschidă porțile, însă a uitat să tragă frâna de mână, iar vehiculul l-a strivit.

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat

Deoarece terenul se afla în pantă, autoturismul a pornit la vale, moment în care bărbatul a încercat să-l oprească și s-a băgat în fața acestuia, însă bolidul l-a aruncat în șanț, a trecut peste el și l-a strivit. Martorii au încercat să îl scoată pe om de sub mașină, dar fără succes, din cauza greutății mașinii. Au sunat la 112 și la locul accidentului a ajuns o ambulanță. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale, șoferul nu a mai putut fi salvat și s-a constatat decesul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...