Totul despre virusul HOMID-2000, care extermină planeta mai rău decât COVID-19

Ioana Bucur 28.12.2020, 15:17
Totul despre virusul HOMID-2000, care extermină planeta mai rău decât COVID-19

De aproape zece luni, urmărim zi de zi raportările zilnice. Câte victime a mai făcut COVID-19? De aproape zece luni, viața ni s-a schimbat radical, iar „revenirea la normalitate” nu este prea aproape, în ciuda apariției primului vaccin. „Dar înainte de Italia, înainte de Wuhan, nu era în desfășrare un alt atatc, al unui alt virus?” Totul despre HOMID-2000, virusul care, spune Cristian Tudor Popescu, extermină planeta mai rău decât COVID-19.

HOMID-2000 versus COVID-19. Este boala care a lovit omenirea nedreaptă?

Pandemia de COVID-19 a paralizat economia mondială, a lăsat oameni fără loc de muncă, a distrus tot ce înseamnă sport sau spectacol, a măcinat sănătatea oamenilor, a luat vieți și a schimbat , poate definitiv, relațiile interumane. Pe Republica.ro, Cristian Tudor Popescu pune o întrebare tulburătoare: „N-am auzit să se întrebe cineva dacă această boală care lovește omenirea este nedreaptă. Este?”

Este? Sau este, pur și simplu, o consecință a acțiunii unui alt virus ucigaș, ce ataca planeta înainte de Italia sau Wuhan? „Este vorba despre virusul HOMID-2000”, scrie Cristian Tudor Popescu.

„COVID-19 ucide oameni, HOMID-2000 mănâncă de vie planeta. Din 1970, peste o treime dintre speciile de animale sălbatice de pe Terra au fost exterminate. În fiecare an, HOMID-2000 lichidează încă 1% din speciile rămase”, continuă CTP.

COVID-19 distruge plămânii omului, HOMID-2000 pe cei ai planetei

Cristian Tudor Popescu mai face un pas și compară felul în care acționează cele două virusuri. Astfel, spune gazetarul, în timp ce COVID-19 distruge plămânii omului, HOMID-2000 „ronțăie plămânii Pământului”.

„De COVID se moare prin sufocare. Oceanele Terrei sunt sufocate de HOMID cu punga de plastic. În curând, în adâncurile marine va fi mai mult plastic decât pește cu plastic în burtă. Nu COVID-19 este cel care năucește anotimpurile și topește ghețarii veșnici de la poluri. De 3 luni, particulele poluante din atmosferă funcționează ca purtătoare pentru COVID-19. Dar aerul de pe glob este otrăvit în fiecare zi de HOMID-2000”, continuă CTP.

„N-ar fi drept să dispară un miliard-două dintre virușii HOMID-2000?”

În condițiile în care unii, susține gazetarul, ar putea obiecta, susținând că „HOMID-2000 nu vrea neapărat să facă rău Naturii, vrea să-și facă niște plăceri sieși”, cum am putea ști că virusul COVID-19 nu vrea decât „să se înmulțească fericit”?

„Și atunci, dacă ne închipuim că în cerul înstelat de deasupra capetelor noastre există o Lege morală, alta decât cea a unui Dumnezeu orbete, oligofren și sadic, n-ar fi drept să dispară un miliard-două dintre virușii HOMID-2000?”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Coronavirus România, 28 decembrie 2020. 30% rată de pozitivizare în ultimele 24 de ore

Conform raportării de luni, 28 decembrie 2020, de la debutul pandemiei în România au fost confirmate 618.429 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.620 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), după efectuarea a 7.704 teste la nivel național.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 104 decese (65 bărbați și 39 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.957. Dintre acestea, 1.197 sunt internate la ATI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...