Totul despre viața la conacul Playboy. “Iepurașii” aveau un program strict, primeau alocație săptămânal, dar totul sub un regim barbar. De ce Hugh Hefner le certa deseori

Stan Filon 22.09.2020, 14:36

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a fost cunoscut în toată lumea. Apărea deseori în celebrele sale halate și își aștepta oaspeții, de multe ori, în aceeași ținută. Conacul său este la fel de cunoscut. Deși oamenii credeau că acolo este o petrecere continuă, lucrurile nu au stat chiar așa.

Cum era viața la conacul Playboy. Fetele primeau o alocație săptămânală, dar nu aveau voie să facă economii

Deși era înconjurat non stop de cele mai frumoase femei, Hugh Hefner nu era atât de petrecăreț precum dorea să pară, iar casa lui era foarte bine organizată, deși acolo stăteau chiar și câte 20 de modele Playboy. Fetele urmau reguli foarte stricte, după cum multe dintre ele au recunoscut.

Acestea aveau o alocație săptămânală, dar de fiecare dată când primeau banii de buzunar primeau și câte o muștruluială bună din partea miliardarului. Atunci le reproșa tot ce avea pe suflet, inclusiv faptul că fetele nu se înțelegeau mereu ca niște surori. Fetele care locuiau împreună cu fondatorul Playboy primeau săptămânal o alocaţie de 1.000 de dolari fiecare, ceea ce nu era deloc puţin, dacă ne gândim că uneori erau şi câte 20.

Cum era viata la conacul Playboy. Fetele primeau o alocatie saptamanala, dar nu aveau voie sa faca economii
Holly Madison(foto) a povestit cum era viata la conacul Playboy. Fetele primeau o alocatie saptamanala, dar nu aveau voie sa faca economii

Hefner, un împătimit al filmelor

Modelele puteau folosi aceşti bani doar pentru haine şi cosmetice, iar dacă vreuna încerca să economisească Hefner se supăra tare. În plus, acestea nu aveau voie să fie văzute cu alți bărbați, deoarece părintele Playboy ținea la aparențe, nu că ar fi fost gelos.

În rest, regulile casei Playboy erau foarte bine stabilite chiar de către proprietar.

„Programul fiecărei seri din săptămână începea fix la aceeaşi oră. Luni era ziua lui Hugh cu prietenii lui bărbaţi: cina şi un film. Marţi era dedicată familiei: fosta soţie şi copiii, care locuiau într-o anexă a conacului, veneau în vizită. Miercuri era ziua de club: fetele erau pregătite, machiate, aranjate şi mergeau împreună cu el într-un club exclusivist. Joi era zi liberă pentru fete, dar niciuna nu avea voie să se întoarcă la reşedinţă mai târziu de ora 21.00. Vineri era la fel ca miercuri, adică o nouă ieşire în club. Sâmbătă luam cina cu Hugh şi ne uitam la un film, iar ziua de duminică o petreceam la piscină, pentru ca seara să luăm din nou cina împreună cu el şi, evident, să vedem un film“, povestea Holly Madison, fost iepuraș Playboy.

Atunci când îl însoţeau în cluburi, superbele femei nu aveau voie să se ridice de la masă decât pentru a merge la toaletă, mai scria Holly Madison în cartea sa.

Seara de film era un adevărat eveniment pentru Hugh Hefner, acesta documentându-se foarte bine, deoarece adora să vină cu explicații de la filmări pentru prietenii săi. Mike Tyson a fost interzis la conac, după ce a adormit la o proiecție de film, iar telefonul său a început să sune. Hugh Hefner a cumpărat conacul Playboy în 1974, când s-a mutat în LA, şi a trăit acolo timp de 43 de ani, până la moartea sa, în 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...