Toți clienții LIDL primesc asta gratuit în toate magazinele. Mesajul oficial

Rădulescu Valentin 25.07.2020, 10:15
Toți clienții LIDL primesc asta gratuit în toate magazinele. Mesajul oficial

Magazinul LIDL din România a făcut de curând un anunț foarte important pentru clienții lor. Toți cei care vin în magazin ca să își facă cumpărăturile vor beneficia de un lucru foarte esențial. Despre ce este vorba?

Surpriză pentru clienții LIDL!

LIDL România a făcut de curând un anunț la care mulți nu se așteptau din partea lanțului de magazine. Pe lângă prețurile mici la produsele pe care le oferă, supermarketurile vor oferii acum și Wi-Fi gratuit. Oficialii LIDL își anunță clienții că toată magazinele din țară vor beneficia acum de acest serviciu. Așadar, vă puteți face cumpărăturile și să stați pe internet fără probleme în oricare dintre locațiile sale din România.

Intenția de oferi Wi-Fi nu a fost anunțată în prealabil, dar Lidl România a publicat acest lucru direct pe site-ul lor oficial. Lanțul de magazine și-a surprins clienții încă o dată, iar asta deoarece nu orice magazin le oferă cumpărătorilor Wi-Fi gratuit. Acum rămâne de văzut să vedem și viteza cu care vor rula aceste dispozitive, deoarece dacă pe rețea sunt conectate multe persoane, viteze la internet va scădea semnificativ. Din fericire, este gratuit, așa că nu avem de ce să ne plângem momentan.

Toți clienții LIDL primesc asta gratuit în toate magazinele. Mesajul oficial
Toți clienții LIDL primesc asta gratuit în toate magazinele. Mesajul oficial

Ce le permite LIDL România clienților?

De asemenea, LIDL le oferă clienților posibilitatea să caute în catalogul magazinelor online, de pe website sau aplicație, produsele pe care doresc să le achiziționeze, iar mai apoi să le caute direct în magazine. Din păcate, LIDL nu a oferit prea multe informații despre website sau cu privire la Wi-Fi-ul gratuit disponibil în toate magazine din țară, dar hotspot-urile vor fi prezente odată ce intrați în magazin. Așadar, vă puteți conecta la ele fără probleme.

De asemenea, s-ar putea să dați și peste un magazin în care Wi-Fi-ul să nu fie încă disponibil. Asta înseamnă că este posibil să fie vorba despre vreo problemă sau pentru că serviciul nu a fost activat momentan. Cei de la LIDL România doresc însă ca toți clienții să fie informați despre aceste beneficii. Amintim că LIDL România este unul dintre cele mai importanțe lanțuri de supermarket-uri din România, dar nu este primul și nici singurul care oferă conectivitate Wi-Fi gratuită pentru clienții lor.

Urmăriți Impact.ro și pe