Anunț important pentru toți clienții Orange. Ce trebuie să știe, începând de azi

Stan Filon / 24.07.2020, 20:25
Anunț important pentru toți clienții Orange. Ce trebuie să știe, începând de azi

Compania Orange încearcă să țină pasul cu ceilalți concurenți de pe piață, așa că vine cu un concurs care se anunță foarte interesant. Compania a lansat un concurs care se va termina pe data de 26 iulie și în urma căruia oricine poate câștiga un telefon de ultimă generație.

Orange oferă clienților săi un telefon, dacă povestesc cum s-au distrat acasă, în timpul stării de urgență

Dacă în urmă cu câteva zile, compania Orange și-a anunțat clienții că pot câștiga un telefon de la OPPO doar dacă se uită la un film pe TV1000 prin Orange TV Go, acum vine cu un concurs la fel de interesant!

Clienții Orange pot câștiga un telefon de la Xiaomi dacă publică un simplu comentariu, video, sau o poză pe Facebook. Câștigătorul concursului urmează să fie ales de binecunoscuta Dana Rogoz, dupa finalizarea concursului. Cei de la Orange le ofera clientilor posibilitatea de a se înscrie în concursul care are ca premiu un telexon Xaomi Redmi 7A, pana la data de 26 iulie.

Orange le cere clienților să îi spună cum s-au distrat în perioada în care au fost nevoiți să stea în casă în perioada stării de urgență, sau a stării de alertă, și asta prin poze, sau clipuri video. Ele trebuie publicate în cadrul postarii de pe Facebook, pe care o aveți listata mai jos, iar dupa terminarea concursului va fi ales câștigătorul care va beneficia de acel telefon de la Xiaomi pe care operatorul de telecomunicații îl oferă acum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI