Tot adevărul a ieșit la iveală datorită unui fost concurent Survivor! Ce făceau, de fapt, Faimoșii în camp. Persoana de la care pornea tot scandalul

Stan Filon, Răzvan 31.05.2021, 19:54

S-a aflat acum cine stă la baza tuturor conflictelor care izbucnesc în echipa Faimoșilor de la Survivor România. Unul dintre concurenții care au părăsit faimoasa emisiune difuzată de Kanal D a început să vorbească despre emisiune și are multe de spus. A indicat și posibilul câștigător al competiției.

Un fost concurent spune că o persoană stă la baza conflictelor din tabăra Faimoșilor, de la Survivor România

Cel care și-a luat rămas bun de la emisiunea Survivor România în urmă cu câteva săptămâni este Cucu. Acesta a fost invitatul lui Teo Trandafir, unde a spus cine crede el că stă la baza tuturor conflictelor din interiorul echipei Faimoșilor. 

Și el a avut adevărate războaie cu personajul respectiv, însă la final a trecut peste toate resentimentele și s-a îmbrățișat cu ea. Cucu a indicat-o pe Raluca. După ce a lăsat totul în urmă și s-a întors acasă, cel care l-a enervat la culme este un prieten de-al Ralucăi, despre care a aflat că l-a tot vorbit pe el, dar și pe Culiță Sterp.

Un fost concurent spune ca o persoana sta la baza conflictelor din tabara Faimosilor
Un fost concurent spune ca o persoana sta la baza conflictelor din tabara Faimosilor

”Conflictele erau generate de către Raluca”

”Conflictele erau generate de către Raluca, care se lega de Elena, iar Sebastian se lega de Ștefan. Zanni îi punea în față. Pe Zanni l-am plăcut din prima zi. Sunt niște lucruri pe care le-am vorbit doar noi și am promis să nu le zic la nimeni. Paradoxal, cu el și cu Culiță m-am înțeles bine.

Am înțeles în consiliu ce a vrut să facă, nu am ce să îi reproșez. Dacă aș fi fost în locul lui, probabil aș fi făcut la fel. Nu am plecat cu ranchiună. Am luat-o în brațe și pe Raluca. Pe mine m-a deranjat un prieten de-al ei. Cât timp am fost eu plecată, a început să vorbească despre mine și Culiță”, a declarat Cucu la Teo Show.

În continuare, Cucu i-a ”analizat” pe fiecare dintre colegii săi și le-a făcut o scurtă caracterizare. Fostul concurent a spus și cine crede el că va câștiga faimoasa competiție dfuzată de Kanal D.

Cum își caracterizează Cucu foștii colegi

”Cosmin- respect maxim 

Culita- cel mai mare om din toata comeptitia, seful la Survivor. Trebuia sa fiu si eu la aeroport sa-l astept.

Elena- o stiam inainte sa vin la Survivor, o fata foarte muncitoare, doar ca i-am spus sa si vada de drumul ei si ca nu trebuie sa puna la suflet tot ce spun ceilalti.

Zanni- e baiatul cu care m-am inteles cel mai bine pentru ca suntem pe acelasi vibe. E un baiat foarte bun care cred că o sa castige Survivor Romania.

Sebastian- baiatul cu care m-am certat cel mai mult. E un suflet mare doar ca e mine m-a enervat modul lui de a trece prin aceasta competitie, el exagera foarte mult si dimeata spunea un lucru, iar seara un alt lucru. Are doua fete.

Raluca- imi sustin parerea. Nu am nimic cu ea personal, dar in competitia asta e foarte falsa. Sta cu Zanni, Cosmin și Sebi pentru ca nu are nicio sansa. Nu mi-a placut nici social si nici sportiv. 

Stefan- pe langa ca are limbajul de fotbalist, el fiind portat, el cumva era masculul alfa in vestiar si refula foarte repede. E impulsiv, dar foarte sincer. El spune tot ce ii vine pe gura fara filtru. El e un baiat foarte bun”, a mai declarat Cucu la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe