Topul zodiilor care nu fac nimic în numele iubirii. Nu luptă deloc, renunţă uşor la tot

Ioana Bucur 16.03.2022, 10:43
Topul zodiilor care nu fac nimic în numele iubirii. Nu luptă deloc, renunţă uşor la tot

Se spune că în dragoste și în război, totul este posibil. În timp ce unii ar face orice pentru a-și salva cuplul, pentru a rămâne alături de persoana pe care o simt suflet pereche, alții renunță cu o ușurință alarmantă la omul alături de care ar fi putut să își trăiască tot restul vieții. Înainte de a începe o relație sau dacă vrei să îți înțelegi mai bine partenerul sau partenera, ar fi bine să arunci o privire peste topul zodiilor care nu fac nimic în numele iubirii.

Top 3 zodii care nu fac nimic în numele iubirii

Nu iubim la fel, nu simțim aceeași nevoie de a trăi în doi. Dacă unii nativi nu se pot considera fericiți dacă nu au un partener sau o parteneră, alții preferă singurătatea și evită relațiile sau nu depun niciun efort în momentul în care apar problemele în cuplu. Astrologii au realizat topul zodiilor care nu fac nimic în numele iubirii, care nu luptă deloc și renunță uşor la tot la tot ce au construit alături de acel cineva.

3. Săgetător

Cu toate că sunt una dintre cele mai generoase zodii, iubesc viața și adoră să vadă și să simtă fericire în jurul lor, nativii Săgetător se învăluie într-o aură de nepăsare. Încearcă să arate celor din jurul lor că sunt indiferenți și fac același lucru chiar și cu partenerul sau partenera de viață.

Sunt foarte pretențioși, nu acceptă pe oricine în viața lor, iar dacă simt că ceva nu merge bine în relația de cuplu, nu se tem să pună stop.

Topul zodiilor care nu fac nimic in numele iubirii. Nu lupta deloc, renunta usor la tot

2. Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt renumiți pentru caracterul dificil. Maeștri ai disimulării, aleg să își țină adevăratele sentimente și intenții ascunse. Rămân un mister și pentru iubit sau iubită, deschizându-și sufletul foarte greu.

În momentul în care se atașează cu adevărat de o persoană, vor investi sentimente puternice și vor face tot ce ține de ei pentru ca relația să meargă bine. Totul se schimbă în momentul în care se simt trădați sau înșelați. Acești nativi nu cred în a doua șansă, nu vor lupta pentru a reconstrui încrederea.

1. Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță, generozitatea și altruismul sunt percepute ca fiind datorii morale de care nu se vor dezice niciodată. Adevăratele lor momente de fericire se trăiesc în cuplu însă, în mod bizar și de multe ori de neînțeles, vor pune capăt unei relații la apariția primelor probleme.

În plus, Balanțele vor alege întotdeauna cariera în locul dragostei, lucru care demonstrează cât se poate de clar că nu le este dificil să renunțe la iubire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...