Topul filmelor pe care nu ai voie să le ratezi anul acesta. Surpriză mare la locul 1

Cristian Cojocaru 11.04.2021, 16:21
Topul filmelor pe care nu ai voie să le ratezi anul acesta. Surpriză mare la locul 1

Actuala pandemie a obligat marile case de producții cinematografice să pună pauză la noile producții. În ciuda acestui lucru, am pregătit topul filmelor pe care nu trebuie să le ratezi în acest an. Indiferent că te atrag comediile, dramele sau filmele de acțiune, acest top va putea satisface preferințele oricărui cinefil.

Topul filmelor care nu trebuie ratate

10. Druk / Încă un rând

Premiera filmului a avut loc pe data de 2 aprilie 2021 și are la bază povestea unei aventuri, recomandată în zilele de duminică. Personajul principal al peliculei este Mads Mikkelsen, de această dată jucând rolul unui erou negativ. Actorul îl interpretează pe Martin, un profesor care se simte depășit de responsabilitățile cotidiene.

Martin este căsătorit și are doi copii, însă relația din cadrul familiei este una rece. Din cauza faptului că și prietenii și colegii acestuia au parte de același stil de viață, acești adecis să experimenteze băutul zilnic. Pelicula daneză ajută telespectatorii să înțeleagă personajul profesorului și totodată să descopere ce anume poate lipsi din viața unui om ”împlinit”.

9. Soul

Premiera animației a avut loc în aceeași zi cu filmul menționat anterior, intrând în categoria de film fantastic, cu precădere recomandat celor mici. Filmul aparține studiourilor Pixar, fiind o abatere de la animațiile cu care largul public este obișnuit. Această animațoie continuă stilul ”Inside Out” și ”Coco”, iar criticii afirmă că este o animație promițătoare a acestui an.

Privitorii pot regăsi întrebări de ordin existenția ale căror răspunsuri nu s-au găsit nici până acum, printre care ”De ce existăm?”, ”Care este scopul vieții?” sau ”Ce se întâmplă dacă murim?”. Printre temele principale se numără arhitectura sufletului precum și moartea muzicii jazz. Filmul trebuie văzut împreună cu cei mici, fiind o bună ocazie pentru a le explica viața pe care o trăim.

Godzilla vs Kong este filmul asteptat de fanii genului science-fiction
Godzilla vs Kong este filmul asteptat de fanii genului science-fiction

Filmul care va fi pe placul fanilor de science-fiction

8. Godzilla vs. Kong

Fanii genului science-fiction se pot bucura de filmul a cărui premieră a avut loc pe 26 martie 2021. Tema filmului are la bază lupta dintre cele două creaturi care au trezit panica în sufletele oamenilor din întreaga lume. Această peliculă reprezintă continuarea filmelor ”Kong: Skull Island” și ”Godzilla: King of the Monsters”, acolo unde cele două creaturi au ieșit pe picior de egalitate.

Acum a venit rândul ca una dintre ele să își demonstreze supremația în cadrul unei lupte terifiante, astfel, MonsterVerse trebuie să aleagă liderul supre. Producătorii nu au dezvăluit motivul conflictului, așadar,  acest film este un must-have care conține multe scene de luptă dar și efecte speciale pentru anul 2021.

Pentru a putea urmări continuarea topului celor mai bune filme ale anului, apasă click aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI