Topul celor mai populare căutări pe Google în România în 2021. Care au fost principalele interese ale românilor pe internet

Badea Violeta 08.12.2021, 13:07
Topul celor mai populare căutări pe Google în România în 2021. Care au fost principalele interese ale românilor pe internet

S-a aflat ce au căutat românii pe Google în anul 2021! Ne aflăm în al doilea an de pandemie, așa că virusul Covid-19 şi toate implicaţiile acestuia şi-au pus amprenta asupra căutărilor pe care oamenii le-au făcut pe cel mai cunoscut motor de căutare din lume. Iată topul celor mai populare căutări.

Ce au căutat românii pe Google în 2021

Așa cum era de așteptat, pandemia de coronavirus reprezintă încă un punct de interes al majorității. Așa că nu-i de mirare că oamenii au căutat informații despre virus sau restricții.

Conform graficelor, au existat trei căutări legate de imunizare. Este vorba de certificatul verde, loteria vaccinării și programarea pentru vaccinare, potrivit Mediafax.

Însă, surprinzător sau nu, lider în căutări a fost Campionatul European de Fotbal, programat pentru 2020 și amânat pentru anul acesta.

De asemenea, românii au vrut să afle mai multe informații despre prevenția Covid, dar și iphone a fost la mare căutare. De altfel, acest produs are un loc asigurat în acest top odată ce în cursul anului a avut loc o lansare.

Serialul de pe Netflix, Squid Game, se află și el în topul celor mai populare căutări de pe Google. Totodată, jucătoarea de tenis Emma Răducanu, care a câștigat US Open la doar 18 ani și are origini românești, s-a numărat printre cele mai frecvente căutări pe motorul de căutare.

Vedeta de televiziune, Alexandra Dinu, a mai reușit să stârnească curiozitatea oamenilor, dar și moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Ce au cautat romanii pe Google in 2021
Ce au cautat romanii pe Google in 2021

Rețeta pe care au căutat-o românii pe Google

Căutările românilor pe zona de rețete și gătit s-au intensificat în timpul pandemiei. Lista acestora este deschisă de o prăjitură cu o denumire amuzantă: „Să fac spume dacă știu”. De asemenea, oamenii au avut și tot felul de întrebări pentru Google.

Întrebarea „când… ?” a vizat de cele mai multe ori școlile, mai precis deschiderea lor. De asemenea, românii au vrut să afle și când începe Black Friday sau  „când se pune busuioc sub pernă?”. Iată lista celor mai populare căutări pe Google în 2021:

  1. Euro 2020
  2. Certificat verde
  3. Loteria vaccinării
  4. Petrică Mâțu Stoian
  5. iPhone 13
  6. Programare vaccinare
  7. Squid Game
  8. Alexandra Dinu
  9. Prevenție COVID
  10. Emma Răducanu

Filme și seriale

  1. Squid Game
  2. Bridgerton
  3. Ginny and Georgia
  4. Hercai
  5. Dune
  6. After 3
  7. Red notice
  8. Venom 2
  9. Eternals
  10. Doctorul minune

Evenimente sportive

  1. Euro 2020
  2. Australian Open
  3. România-Islanda
  4. România-Germania
  5. US Open
  6. România-Armenia
  7. Italia-Anglia
  8. Roland-Garros
  9. Anglia-Danemarca
  10. Franța-Elveția

Oameni

  1. Alexandra Dinu
  2. Emma Răducanu
  3. Christian Eriksen
  4. David Popovici
  5. Ana Maria Prodan
  6. Alec Baldwin
  7. Dan Petrescu
  8. Alexander Zudor
  9. Simona Hapciuc
  10. Flavia Groșan

Educație

  1. Google Classroom
  2. Adservio
  3. 24edu
  4. Edus
  5. Wordwall
  6. Școala365
  7. Kinderpedia
  8. Notis
  9. Study stream
  10. ASQ

Rețete

  1. Să fac spume dacă știu
  2. Varză murată
  3. Banana bread
  4. Gem de gutui
  5. Lasagna
  6. Salam de biscuiți
  7. Eclere
  8. Spanac
  9. Cremă de zahăr ars
  10. Macarons
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...