Cum ştergi istoricul de pe Google Chrome. Aşa nu ştie nimeni ce ai căutat pe internet

Beatrice Dumitru 02.11.2021, 21:14
Cum ştergi istoricul de pe Google Chrome. Aşa nu ştie nimeni ce ai căutat pe internet

Google Chrome este unul dintre cele mai folosite și apreciate motoare de căutare din lume, care se găsește pe orice dispozitiv de tip Android. Atunci când folosești acest serviciu pe un alt device decât al tău, îți dorești să ștergi paginile pe care le-ai accesat.

Cum poți șterge istoricul de pe Google Chrome

Dacă nu vrei ca cineva să vadă paginile de internet pe care ai navigat, acestea pot fi șterse toate sau parțial din istoricul Google Chrome. Ștergerea istoricului de navigare se poate face dacă este activată sincronizarea pe care te-ai conectat la motorul de căutare.

Cum ştergi istoricul de pe Google Chrome. Aşa nu ştie nimeni ce ai căutat pe internet
Ștergerea datelor din Google Chrome.

În dreapta de sus a paginii de pe Google Chrome se află meniul „Mai multe” (cele trei puncte) și se apasă butonul „Istoric”. Se accesează „Șterge datele de navigare”, apoi, se bifează istoricul de navigare, după care se aleg datele pe care dorești să le elimini. Apoi se selectează „Șterge datele”. Altfel spus, dacă nu vrei ca paginile de internet pe care le-ai accesat să fie înregistrate, poți șterge tot istoricul sau numai o parte din acesta.

Modul incognito, alternativă la acțiunea de ștergere a istoricului de navigare din Google Chrome

Lângă  căsuța ”Interval de timp” se găsesc și altele din care poți selecta ce anume din istoric vrei să ștergi. Pentru a șterge tot, alege ”Toată perioada”. Bifează ”Istoricul de navigare”, debifează datele pe care nu dorești să le ștergi și selectează ”Șterge datele”.

Dar, pot fi șterse și alte părți din istoric. Găsește ce anume vrei să ștergi și apasă în dreapta sus ”Elimină” (coșul de gunoi). În altă ordine de idei, pentru a evita acțiunea de ștergere istoric Google Chrome se mai poate lucra, fără a lăsa urme, dacă deschizi paginile web în modul incognito.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...