Top 3 cei mai săraci candidați la prezidențiale: unul dintre ei nu a completat niciun câmp în declarația de avere

Cei mai săraci candidați la prezidențiale

Biroul Electoral Central a definitiva lista finală a candidaților la prezidențiale. Sunt 14 persoane care au intrat, oficial, în cursa pentru Palatul Cotroceni. La pachet cu candidaturile și semnăturile adunate, aceștia au depus și declarațiile de avere.

Biroul Electoral Central a anunțat, miercuri, lista finală a candidaților la prezidențiale. Sunt 14 persoane care intră, oficial, în cursa pentru Palatul Cotroceni. Mulți dintre ei au conturi cu sute de mii de euro, mașini de lux sau un număr impresionant de case și terenuri.

Pe alții, însă, i-a cam ocolit norocul. Sau cel puțin așa reiese din declarațiile de avere.

Top 3 cei mai săraci candidați la prezidențiale

  • Locul 3 –  Banu John Ion, candidat Partidul Națiunea Română

Banu John Ion, candidat Partidul Națiunea Română

Banu John Ion, candidat Partidul Națiunea Română

Banu John Ion este candidat din partea Partidului Națiunea Română. El a reușit să adune numărul necesar de semnături – minimum 200.000 – și a devenit eligibil pentru a candida la Președinția României

Declarația sa de avere nu este una stufoasă în comparație cu alți candidați. El menționează șase bunuri imobile (terenuri, pășuni și un lac) moștenite sau cumpărate și trei locuințe cumpărate.

La capitolul active financiare, menționează trei conturi în dolari: 65.000 de dolari, 52.000 de dolari și 80.000 de dolari.

Declarația lui de avere e de găsit AICI.

  • Locul 2 – Marian Stanoevici Bogdan Dragoș Aureliu, candidat independent

Marian Stanoevici, candidat independent

Marian Stanoevici, candidat independent

Marian Stanoevici, directorul Circului Metropolitan București, nu are niciun teren în proprietatea sa, dar menționează în declarația de avere un autoturism Chevrolet și o motocicletă Honda, ambele cumpărate în 2002.

De asemenea, menționează active financiare în valoare de aproape 150.000 de lei, deținute la Idea Bank. Menționează, de asemenea, un împrumut de 1.000 de euro. La capitolul venituri, Bogdan Stanoevici menționează salariul încasat anul trecut, în calitate de manager al Circului Metropolitan: aproape 86.000 de lei.

În plus, sunt menționate venituri de peste 100.000 de lei ca actor indepedent.

Declarația lui de avere poate fi consultată AICI.

  • Locul 1 – Popescu Sebastian Constantin, Partidul Noua Românie

Popescu Sebastian Constantin, candidat Partidul Noua Românie

Popescu Sebastian Constantin, candidat Partidul Noua Românie

De departe, cel mai sărac candidat la prezidențiale este Popescu Sebastian Constantin, candidat din partea Partidului Noua Românie. El nu a completat niciun câmp în declarația de avere.

A declarat că nu deține niciun teren, nicio locuință, niciun autoturism și nu are niciun venit. De asemenea, în declarația de interese, el suține doar că este președinte al Partidului Noua Românie.

Pe site-ul formațiunii se arată că formațiunea a fost înființată de un grup de tineri din toate ramurile sociale.

“Suntem un grup de tineri din toate ramurile sociale, dar care nu am mai făcut parte din niciun partid politic până acum și nu ne-am mai implicat în politică în niciun fel până în acest moment. Am decis să cream împreună un partid nou, de la zero, pentru că ne-am săturat de actuala clasă politică, de lipsa de profesionalism și naționalism a politicienilor care ne-au guvernat în ultimii 26 de ani”
Prezentare Partidul Noua Românie

Câmpurile goale din declarația sa de avere pot fi consultate AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI