Top 10 vedete din România în rochie de mireasă. Cine a arătat cel mai bine? GALERIE FOTO

Badea Violeta 04.08.2022, 15:20

Nimic nu este mai incitant decât o nuntă grandioasă a unei celebrități însoțită de o rochie fermecătoare care să inspire tendințele în materie de mirese pentru anii următori. În cele ce urmează, am realizat un top 10 al vedetelor din România în rochie de mireasă. Iată cine a arătat cel mai bine în ziua marelui eveniment!

Cum arătau la nunta lor 10 vedete din România

Nunta este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu. Este ziua în care doi îndrăgosiți își unesc destinele.

Așadar, mirele si mireasa trebuie să arate perfect, indiferent de locația pe care o aleg pentru marele eveniment din viața lor. Vedetele din România au strălucit în ziua nunții lor, dar unele au atras atenţia mai mult decât altele. Iată topul realizat de noi:

1. Adela Popescu

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 și acum au trei copiii superbi. Cei doi şi-au unit destinele în mijlocul naturii, mai exact pe domeniul Hadar Chalet, de lângă Gura Siriului, judeţul Braşov. La ora evenimentului, prezentatoarea TV a arătat impecabil.

A purtat o rochie vaporoasă, cu aplicaţii cusute manual la Atelier Otilia Brăiloiu, a avut un buchet cu flori sălbatice şi o coroniţa de flori pe cap. Adela Popescu a fost superbă și mulți au ademănat-o cu o zână din basme.

Adela Popescu si Radu Valcan
Adela Popescu si Radu Valcan

2. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo s-au căsătorit în anul 2012. Marele eveniment a avut loc la Miercurea Ciuc, iar cei doi miri au strălucit. Cu un trup de invidiat, frumoasa brunetă a arătat ca o sirenă, cu spatele gol.

3. Andreea Bănică

După o relație de 14 ani, Andreea Bănică și iubitul ei, Lucian Mitrea, își uneau destinele în 2008. De rochia blondinei s-a ocupat nimeni altul decât Cătălin Botezatu.

Aceasta a fost realizată dintr-un material adus de la Paris special pentru Andreea și a fost accesorizata cu 2.500 de cristale Swarovski dispuse într-un model floral.

4. Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în anul 2019. În ziua marelui eveniment, frumoasa cântăreață a purtat nu mai puțin de trei rochii de mireasă, fiecare dintre ele având povestea ei. Din păcate, însă, cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani.

„Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt, dar și datele de naștere ale fetițelor noastre.

A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este o surpriză”, declara, la vremea aceea, artista.

5. Adelina Pestrițu

Tot în 2019 s-a căsătorit și Adelina Pestrițu. Frumoasa influenceriță a purtat două rochii de mireasă de la o casă de modă din Barcelona, care i-au venit superb. Acestea nu au fost extravagante, așa cum se aștepta toată lumea, ci simple, dar extrem de elegante.

6. Andreea Marin

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Prima oară cu Cristian Gheorghiță. Mariajul lor a durat din 1995 până în 1998. A doua oară cu Ștefan Bănica.

Cei doi s-au casatorit în 2006, iar la începutul anului 2013 au decis să se despartă de comun acord. A treia oară, zâna s-a căsătorit cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Mariajul lor a durat trei ani.

7. Delia Matache

Îndrăgita cântăreață si sotul ei, Razvan Munteanu, s-au casatorit în anul 2012. În ziua evenimentului, Delia a optat pentru o rochie vaporoasă, de un alb imaculat, ce a făcut-o să arate ca o adevărată prințesă.

8. Andreea Ibacka

Andreea Ibacka s-a căsătorit cu Cabral în 2011. Cei doi i-au avut ca nași pe Irina și Răzvan Fodor. În ziua evenimentului, frumoasa blondină a purtat o rochie albă semnată Deea Buzdugan.

9. Andra Măruță

Andra și Cătălin Măruță au făcut nunta în urmă cu 14 ani, pe data de 23 august. Data nu a fost una întâmplătoarea, artista fiind născută chiar pe data de 23 august.

După cum puteți observa și în imaginile din galeria foto, cântăreața a arătat senzațional în cea mai importată zi din viața ei. Artista a arătat ca o prințesă, purtând o rochie albă, cu pietricele în zona de sus.

10. Irina Fodor

Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în anul 2010. Vedeta declara că a găsit rochia pe internet, după ce probase nenumărate modele.

„Mi-am dat seama că, de fapt, vreau ceva simplu, din material uşor şi am găsit-o pe Rhea Costa. Am sunat-o, i-am spus că vreau ceva de inspiraţie grecească şi cât se poate de feminină”, spunea Irina Fodor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...